DESTACATS DEL DIA

'La manada' va atacar una jove inconscient a Còrdova i altres notícies que has de saber avui, en un minut

zentauroepp43135052 manada180501181719

zentauroepp43135052 manada180501181719

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquestes són les cinc notícies que has de saber avui:

El primer atac de ‘La manada'. «Abusos» a una jove «inconsciente» a Còrdova. S'enfrontaran a un màxim de tres anys de presó després de gravar dos vídeos amb els tocaments i compartir-los en dos grups de WhatsApp


2) Recta final per formar Govern a Catalunya abans del 22 de maig, data en què, si no hi ha president, s'hauran de celebrar noves eleccions. En una entrevista des de la presó, Jordi Sànchez defensa una candidatura d'Elsa Artadi: «Té tot el meu suport» Sànchez insisteix que unes noves eleccions «no aportaran res».

. / ACN / Retrat de Jordi Sànchez, en la marxa pels presos independentistes

3) L'augment de les pensions es pagarà amb impostos. El Govern avança a Brussel·les la creació de «noves figures tributàries» a part de lataxa Google. La millora de les prestacions costarà 4.800 milions d'euros el 2018 i el 2019.

JOSÉ LUIS ROCA / Cristóbal Montoro durant el debat dels pressupostos. / 


Notícies relacionades

4) Els madrilenys celebren avui un Dos de maig marcat per l'absència de Cifuentes a la recepció oficial.  Repassem 15 anys de dossiers i espies, la vida interna del PP de Madrid des deltamayazofins a la dimissió de l'expresidenta, que ahir va reaparèixer a les xarxes socials amb els seus fills.


5) Un altre miracle i un altre arbitratge salvador per al Madrid. L'equip de Zidane arriba a la final de la Champions després d'empatar contra el Bayern al Bernabéu (2-2). L'àrbitre no va assenyalar un clar penal per mans de Marcelo dins de l'àrea. Aquesta nit, la Roma buscarà el miracle contra el Liverpool per ser l'altre finalista.

JAVIER LIZON (Efe) / Els jugadors del Madrid celebren la classificació per a la tercera final consecutiva de Champions /