28 set 2020

Anar al contingut

A RÚSSIA

Una dona mor electrocutada a l'intentar fer-se un selfie a la banyera

Tenia el mòbil connectat al corrent

Una dona mor electrocutada a l'intentar fer-se un selfie a la banyera

FRANCK ROBICHON

Una dona de 42 anys es va electrocutar a la banyera de casa seva a Moscou quan el mòbil amb què s'intentava fer un selfie li va relliscar de les mans i va caure a l'aigua, han informat mitjans russos.

"Podia passar-se hores prenent un bany. Amb un llibre, amb vi o espelmes", assegura el mitjà d'informació Mash, que no obstant no precisa com es va poder saber que la víctima es volia fer un selfie en el moment de la tragèdia.

El cos de la dona va ser trobat pel seu fill, que va trencar la porta del bany quan la seva mare feia unes quantes hores que no donava senyals de vida. Segons Mash, el jove va trobar la seva mare postrada a la banyera, amb el telèfon sobre el seu pit i connectat a la xarxa elèctrica.

Aquesta mort, que va tenir lloc el 7 de febrer, és almenys la tercera que es produeix a Moscou en idèntiques circumstàncies. A mitjans de febrer un jove de 17 anys es va electrocutar a la banyera quan li va relliscar de les mans una tauleta connectada a la xarxa elèctrica.

A començaments d'aquest mes, una nena de 12 anys de Moscou va perdre la vida a la banyera quan li va caure a l'aigua el telèfon, també endollat al corrent.

Temes: Selfies Mòbils