Anar al contingut

METEOROLOGIA

Avís de restriccions als accessos al Montseny per la neu

Estan tancades les entrades a les zones de la Calma i del Turó de l'Home, des de la plana del Coll a la Guardiola

Avís de restriccions als accessos al Montseny per la neu

Parc Natural del Montseny Twitter

Davant la previsió d'afluència de visitants al parc natural del Montseny aquest cap de setmana, la direcció del parc ha avisat de possibles restriccions, per als vehicles privats, als accessos a l'espai natural a causa de la neu que hi ha a la zona.

El parc recorda que estan tancats els accessos a les zones de la Calma i del Turó de l'Home, des de la plana del Coll a la Guardiola.

La carretera de Campins a Santa Fe i Viladrau (BV-51014 i GIV-5201) i les zones d'aparcament estan netes i s'està tirant sal per evitar el gel, però es limitarà l'accés una vegada aquests aparcaments estiguin plens.

També està oberta la carretera de Sant Esteve de Palautordera a Montseny i el Brull (BV-5301), però es tancarà l'accés des del Brull una vegada els pàrquings de Collformic i els annexos estiguin complets.

SANCIONS ALS VEHICLES MAL ESTACIONATS

Els vehicles mal estacionats o estacionats fora de les zones d'aparcament especialment condicionades al llarg de les carreteres BV-5114 i BV-5301 i els entorns de la vall de Santa Fe seran sancionats i fins i tot seran retirats si dificulten l'accés de persones i altres vehicles correctament estacionats.

0 Comentaris
cargando