A L'ALTURA DE BENISSA

Tres morts i cinc ferits en un accident múltiple a l'AP-7

Dues de les víctimes van ser atropellades per un conductor que també va perdre la vida

clipboard01

clipboard01

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tres persones van morir divendres a última hora en un accident de trànsit en cadena a l'AP-7, a l'altura de Benissa (Alacant). Dues van ser atropellades per un cotxe que va intentar ajudar-ne una altra que havia patit prèviament un accident, mentre que la tercera va morir al tractar d'esquivar-los. Els morts tenen 31, 34 i 47 anys, respectivament, segons ha informat a Europa Press el Centre de Gestió de Trànsit.

El sinistre es va produir aquest divendres a les 23.50 hores, al quilòmetre 626,5 de l'autopista del Mediterrani, en sentit Alacant. A més dels morts, l'accident també va causar cinc ferits de diversa consideració, tots homes i d'edat jove, segons el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU). 

Notícies relacionades

L'accident es va originar quan un cotxe en què viatjava una persona sola -l'home de 31 anys- va tenir un problema i va quedar al mig de la calçada. Un altre turisme amb dos ocupants va parar per intentar socórrer-lo. Un tercer vehicle, a l'intentar esquivar-los, va atropellar el conductor del primer cotxe i l'acompanyant del segon, de 34 anys. Tots dos van morir a l'acte. Posteriorment va morir el conductor del turisme responsable de l'atropellament, de 47 anys, al col·lisionar amb el vehicle que havia parat a ajudar. En aquest xoc també va resultar ferit greu el conductor del turisme que estava aturat, un home de 32 anys. 

Seguidament, un quart vehicle que circulava per l'autopista també va sortir de la via a l'intentar d'ajudar els cotxes implicats en l'accident, i els seus dos ocupants van resultar ferits lleus.