compareixença al congrés

El 'consell' de Gregorio Serrano després del caos de l'AP-6: "Mai escriguin res en xarxes socials cabrejats"

El director general de Trànsit ha donat explicacions al Congrés pel col·lapse per les nevades

GRAF570. MADRID (ESPAÑA), 03/01/2018.- El director general de Tráfico, Gregorio Serrano, durante la rueda de prensa de presentación sobre el balance de accidentes de tráfico en 2017. EFE/JJ GUILLÉN

GRAF570. MADRID (ESPAÑA), 03/01/2018.- El director general de Tráfico, Gregorio Serrano, durante la rueda de prensa de presentación sobre el balance de accidentes de tráfico en 2017. EFE/JJ GUILLÉN / J.J.Guillén (EFE)

1
Es llegeix en minuts

El director general de Trànsit, Gregorio Serrano, ha culpat aquest dilluns del col·lapse de l'AP-6 els dies 6 i 7 de gener, amb milers de ciutadans atrapats a la via a causa de la neu, la "incorrecta i desencertada" actuació de la concessionària, Iberpistas. Per això, ha anunciat durant una compareixença al Congrés que Foment la multarà i exigirà més inversions.

En la comissió de Seguretat Viària, els grups de l'oposició, que havien demanat el cap de Serrano, li han retret la seva nul·la autocrítica. A més, també li han recordat les seves ficades de pota a l'hora de culpar els ciutadans del caos, cosa a la qual Serrano ha respost amb un parell de consells. 

Notícies relacionades

"Hi ha dues coses que no es poden fer quan un té dues copes de més: conduir o escriure a les xarxes socials", ha alliçonat el director general de Trànsit. I ha afegit: "Mai escriguis res, cabrejat, indignat o dolgut, comptin fins a 10.000. I quan arribin al 10.000 a veure com va la cosa".

Serrano, que amb aquestes paraules ha acabat la seva intervenció en la comissió de Seguretat Viària del Congrés, ha finalitzat amb una "reflexió". "Deia Churchill que havia comprovat que empassar-se les seves pròpies paraules havia resultat ser una dieta molt saludable, i jo comparteixo l'opinió de Churchill de la 'a' a la 'z'. Provin de tant en tant de fer l'exercici d'empassar-se les seves pròpies paraules, veuran com resulta, com em va resultar a mi, una dieta molt saludable".