Detingut per matar un noi a ganivetades a Santa Coloma de Gramenet

La víctima, de 25 anys, ha mort a l'hospital al qual ha sigut traslladat

Els Mossos investiguen l'origen de la picabaralla mortal, que ha tingut lloc al carrer

Els Mossos han detingut un home de 48 anys acusat de matar amb arma blanca aquesta matinada un noi de 25 anys / EFE VÍDEO

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 48 anys acusat de matar amb arma blanca diumenge a la matinada un noi de 25 anys en una baralla al mig del carrer a Santa Coloma de Gramenet.

Segons han informat els Mossos d'Esquadra en un comunicat, agents de seguretat ciutadana de la policia catalana que patrullaven cap a les 5.15 hores de la matinada per Santa Coloma ha vist que hi havia una baralla al carrer de les Balears de la localitat.

Els agents han comprovat que un dels implicats estava ferit molt greu per arma blanca i han detingut immediatament el presumpte autor de l'homicidi, un home de 48 anys, veí de Santa Coloma, al mateix lloc on hi ha hagut la baralla.

La víctima, un noi de 25 anys, també veí de la localitat, ha sigut traslladada en estat crític pel Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) a un centre hospitalari, on ha mort poc després.

Notícies relacionades

Agents de l'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord dels Mossos d'Esquadra han obert una investigació per intentar aclarir les circumstàncies d'aquesta mort, en què el jutge ha ordenat el secret de les actuacions.

Entre altres aspectes, els agents miren de determinar si la víctima i el detingut es coneixien i els motius que han originat la discussió que ha ocasionat la baralla mortal.

Temes:

Assassinats