denúncia d'una menor

Els tres jugadors de l'Arandina acusats d'un delicte sexual passen aquest dimecres a disposició judicial

La Policia va registrar durant quatre hores el pis on hauria tingut lloc el presumpte delicte sexual

zentauroepp41289800 graf1598  aranda de duero  burgos   12 12 2017   salida de l171213084014

zentauroepp41289800 graf1598 aranda de duero burgos 12 12 2017 salida de l171213084014 / Paco Santamaria

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2 d'Aranda de Duero (Burgos) ha declarat el secret de les actuacions en el cas dels tres jugadors de l'Arandina Club de Futbol detinguts per la seva presumpta implicació en un delicte sexual en la persona d'una jove menor que els acusa d'aquests fets. Els jugadors passaran a disposició judicial previsiblement aquest dimecres, han informat a Europa Press fonts del Tribunal Superior de Justícia de Castella i Lleó (TSJCL)

Segons fonts policials, la noia, de 15 anys, hauria quedat fa uns 10 dies per mantenir relacions sexuals amb un dels tres implicats, però una vegada al domicili dels futbolistes s'hi van voler sumar els altres dos. Ella s'hi va negar i per això va ser "forçada", segons les mateixes fonts, que han assenyalat que es tracta d'un cas semblant al de La manada de Sant Fermí, però amb l'agreujant que la víctima és menor d'edat.

La Policia va detenir aquest dilluns, 11 de desembre, Carlos Cuadrado Santos, Lucho, i Víctor Rodríguez Ramos,Viti, davanter i porter del club arandí, al seu propi domicili a Aranda. Durant quatre hores els agents van registrar el pis on hauria tingut lloc el presumpte delicte sexual.

Notícies relacionades

Paral·lelament va ser requerida la presència a la comissaria d'Aranda d'un tercer jugador, Raúl Calvo, també davanter de l'Arandina i company de pis dels anteriors, que es trobava a Valladolid i que va ser detingut en el moment d'arribar a Aranda, on va anar voluntàriament.

El club ha emès un comunicat oficial en què trasllada el seu màxim respecte a la Justícia i per manifestar que les detencions dels tres jugadors a què es refereix pels seus sobrenoms no tenen res a veure amb temes relacionats amb el futbol ni amb el club. En la seva breu nota, ha assegurat que en cas que siguin certs els fets quedaran automàticament apartats del club.