Violència masclista

Ferida greu una dona degollada per la seva parella a Almeria

L'home va ser trobat penjat aquest dilluns, un dia després de l'agressió

24326169 59

24326169 59 / Andres Kudacki (AP)

1
Es llegeix en minuts

Una dona es troba en estat greu a l'hospital Torrecárdenas d'Almeria després de ser degollada diumenge passat suposadament per la seva parella, que ahir va ser trobat penjat en uns hivernacles.

Fonts de la subdelegació del Govern d'Almeria han informat a Efe que l'agressió a la dona, d'origen marroquí com la seva parella, va tenir lloc el dia 5 al matí a la barriada d'El Puche de la capital almerienca.

Ahir, uns treballadors van localitzar el cos sense vida de l'home que, segons avança en la seva edició d'avui 'La Voz de Almería', s'hauria penjat en uns hivernacles del barri almerienc d'El Alquián.

El suposat agressor no tenia antecedents ni denúncies prèvies per maltractaments.

Fonts sanitàries han informat a Efe que la dona va ingressar a l'UCI de l'hospital tot i que ja ha sigut traslladada a planta i evoluciona favorablement dins de la gravetat.

La parella tenia dos fills, que han quedat a disposició de la Delegació Territorial d'Igualtat, Salut i Polítiques Socials de la Junta d'Andalusia.

Notícies relacionades

La coordinadora provincial de l'Institut Andalús de la Dona (IAM), Francisca Serrano, ha apuntat que s'estan oferint als menors tots els recursos d'atenció psicològica de què disposa l'administració autonòmica per a aquests casos.

Serrano ha subratllat que no existia denúncia en aquest cas de violència masclista i ha recordat la importància de les denúncies perquè els poders públics puguin "atendre i protegir" les dones i els menors en situació de violència.