POLÈMICA A ESTEPONA

Una escola compra 300 menús de Burger King perquè no té cuiners

Els pares es queixen que ja es van comprar pizzes en dues ocasions anteriors

1
Es llegeix en minuts

El col·legi Nuestra Señora del Carmen d'Estepona (Màlaga) ha hagut de comprar 300 menús infantils d'un establiment de menjar ràpid per al dinar dels alumnes del menjador del centre davant la falta de personal de cuina, segons ha informat aquest dijous el director, Rafael Aguilar. En total, s'ha gastat 1.200 euros en una hamburgueseria de Burger King.

El diari 'SUR' informa avui que la presidenta de l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) del centre, Martina Fernández, sosté que "no és un problema puntual, sinó una carència que s'arrossega des del curs passat" perquè "es van haver d'encarregar en dues ocasions pizzes per als alumnes" davant les baixes que no es cobrien.

Dimecres va sorgir el problema perquè a l'escola només hi havia un dels tres empleats de la cuina, que es va veure impossibilitat per atendre tants comensals en solitari i que en realitat hi havia anat a suplir un dels tres llocs amb els quals s'atén habitualment aquest servei.

Notícies relacionades

Aquesta situació es va produir perquè la cuinera estava de baixa des de dimarts per malaltia, una de les places d'ajudant de cuina estava vacant a l'haver obtingut el trasllat la persona que l'ocupava i perquè va coincidir amb la renúncia de l'altra ajudant.

Aguilar ha explicat que la delegació d'Educació de la Junta d'Andalusia a Màlaga ha contractat provisionalment un càtering privat per cobrir les necessitats del menjador fins que es puguin cobrir les baixes del personal.