SUCCÉS A LA REPÚBLICA DOMINICANA

Un matrimoni espanyol mor apunyalat a Santo Domingo

La parella, de 72 i 73 anys, feia temps que vivia fora d'Espanya i va ser trobada al seu pis

poli-dominicana

poli-dominicana

1
Es llegeix en minuts
AGÈNCIES / SANTO DOMINGO

Els cossos d'un matrimoni gran, tots dos espanyols, van ser trobats aquest dimarts apunyalats a la seva residència de la capital dominicana, Santo Domingo, segons va informar la Policia Nacional, que interroga diverses persones amb relació amb aquest presumpte doble assassinat.

Al seu compte de Twitter, els agents han avançat que ja tenen identificats els presumptes autors del crim.

Notícies relacionades

El director d'investigacions criminals de la Policia dominicana, el general Ney Almonte, va dir als mitjans de comunicació locals que la parella feia molt temps que vivia a la República Dominicana. El forense Peter Almonte va assegurar que el matrimoni són dos espanyols de 73 i 72 anys, encara que no va voler revelar els noms als periodistes. No obstant, va dir que les morts haurien tingut lloc fa poc més de 24 hores. La parella vivia sola en un apartament del sector de Gazcue, ubicat a la part sud de Santo Domingo.

El general Almonte va assegurar que els cossos presenten múltiples ferides de ganivet a l'abdomen, el coll i la cara. També va destacar que diverses persones han sigut interrogades i que els investigadors van comprovar que els panys no havien sigut forçades.