VA SER ASSETJADA POC ABANS EN UNA FESTA

Violada una noia barcelonina a prop de l'aeroport de Munic

La víctima va ser assaltada per l'esquena quan tornava a casa de nit

jgblanco38254752 una joven espa ola de 26 a os fue violada en la noche del s 170501132635

jgblanco38254752 una joven espa ola de 26 a os fue violada en la noche del s 170501132635

1
Es llegeix en minuts

Una noia de Barcelona de 26 anys va ser violada la nit de dissabte a diumenge a prop de l'aeroport de Munic (sud d'Alemanya), ha informat aquest dilluns  la policia alemanya.

Segons ha explicat a Efe un portaveu de la policia del Nord d'Oberbayern, la jove -nascuda a Barcelona- va ser assaltada per l'esquena per almenys un desconegut entre la mitjanit i les dues de la matinada, quan tornava al seu domicili a la petita localitat de Hallbergmoos després d'anar a una festa amb diversos companys de feina.

No obstant, la noia no va ser descoberta fins a les sis de la matinada, quan un home que practicava 'jogging' la va trobar, amb clars símptomes d'hipotèrmia, a prop de l'aeroport de Munic, en un petit turó per a visitants des d'on es pot contemplar la pista d'enlairament.

VA DEMANAR AJUDA A LA FESTA

La catalana estava demanant ajuda i l'home va alertar immediatament els serveis d'emergència, que la van traslladar d'urgència a un centre mèdic pròxim, on va ser atesa.

Les forces de seguretat, que han iniciat d'ofici una investigació, estan buscant dues persones que van parlar amb la noia a la festa, encara que es desconeix si estan d'alguna manera relacionats amb la violació.

Es tracta de dos estrangers que van parlar amb la barcelonina a la festa i que a partir d'un cert moment van començar a assetjar-la.

Notícies relacionades

La noia va demanar llavors ajuda als seus companys de feina i aquestes dues persones, al ser advertides per tercers, van demanar perdó a la catalana i es van allunyar.

Segons les descripcions aportades per les forces de seguretat, tots dos eren morenos i un no parlava ni anglès ni alemany i l'altre una mica d'anglès i gairebé gens d'alemany, i la seva llengua materna comuna podria ser, segons testimonis, l'àrab.