DESPRÉS DE LA DE BERGA

Un jove denuncia una agressió homòfoba a Sants dissabte passat

Assegura que va rebre diversos cops de puny i insults a prop de la font de Montjuïc

1
Es llegeix en minuts

Un jove ha denunciat que va patir una agressió homòfoba dissabte passat a prop de la font de Montjuïc, fet que suposaria el segon cas d'aquest tipus aquest cap de setmana després que una parella gai fos apallissada quan s'acabava de fer un petó davant d'una discoteca de Berga.discoteca de Berga. Segons ha relatat ell mateix al seu blog, la víctima estava amb un grup de persones en un lloc del districte de Sants que no ha vogut revelar i se'ls podia identificar com a homosexuals. A continuació, un home se li va acostar dient-los "maricons de merda" mentre quatre homes s'escapaven. El presumpte agressor el va arraconar i li va donar un cop de puny a la mandíbula, un altre a la cella, tres més a la boca i altres de "menys importància" mentre el seguia insultant.

Notícies relacionades

Després de l'agressió, la víctima comenta com es va dirigir a la plaça d'Espanya per agafar el Bus Nit i refugiar-se en un lloc més segur, ja que no tenia bateria al mòbil i no podia alertar a ningú. "Quan vaig estar més tranquil, vaig poder anar a l'hospital a fer-me les cures, ja que sagnava constantment i era impossible aturar l'hemorràgia sense material hospitalari. Em van fer les cures pertinents i un informe per si volia denunciar ", ha indicat.

El jove, que ha demanat que no es tergiversi el seu cas i ha denunciat que l'homofòbia està present en molts àmbits de la societat, ha rebut nombroses mostres de suport a les xarxes socials després de fer públic el seu cas.