NO HI HA FERITS

Extingit un incendi en una empresa de metalls a Sant Adrià

El foc ha provocat una intensa fumera visible des de diversos punts de la zona del Besòs

 

  / BOMBERS

1
Es llegeix en minuts

Els bombers han donat per extingit aquest diumenge al migdia l'incendi que s'ha declarat a primera hora del matí en una empresa de tractament de metalls a Sant Adrià de Besòs. En les tasques d'extinció hi han treballat un total de nou dotacions dels bombers de la Generalitat i nou més dels Bombers de Barcelona.

Notícies relacionades

L'incendi, que no ha causat ferits ni ha afectat empreses veïnes, s'ha declarat en una nau situada al número 87 del carrer Almirall Oquendo. La intensa fumera, visible des de diversos punts del Besòs, ha obligat a prendre mesures preventives, com el tancament de l'accés a l'estació de metro de Verneda de la línia 2 del carrer Santander, pròxima al lloc del sinistre, que ha quedat reoberta poc abans de les 13.00 hores.

El foc ha afectat l'interior i el sostre de la nau, i els bombers creuen que l'estructura de l'edifici pot haver quedat malmesa. Els treballs d'extinció s'han centrat en l'interior, on s'emmagatzemaven recipients amb àcids i dissolvents, així com diversa maquinària i matèries primeres.