Detingut un home per abusar de nois menors al seu pis de Calella

L'arrestat, amb antecedents, els donava diners, marihuana o tabac

Un cotxe dels Mossos.

Un cotxe dels Mossos.

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 64 anys acusat d'abusar i agredir sexualment almenys una desena de joves menors d'edat al seu pis de Calella (Barcelona), on mantenia relacions amb ells a canvi de diners, marihuana o tabac.

Segons ha informat aquest divendres la policia catalana, el detingut, de nacionalitat espanyola, té antecedents d'altres cossos policials per fets semblants i passarà a disposició judicial les pròximes hores, després de ser arrestat el 20 de juliol, acusat dels delictes d'abusos i agressions sexuals.

En el marc de la seva investigació, els Mossos han constatat que l'home mantenia relacions amb els menors a canvi de diners, marihuana o tabac, segons la policia catalana.

Els Mossos d'Esquadra han recollit de moment una desena de denúncies de víctimes, totes menors d'edat, encara que la investigació continua oberta i no es descarta que hi pugui haver més afectats.

Notícies relacionades

La policia catalana va iniciar la investigació després de rebre diverses informacions que apuntaven que en un pis a Calella entraven i sortien nois menors d'edat. Aleshores els agents van començar a indagar i, després de prendre declaració a un dels joves, van posar el cas en coneixement del jutjat de guàrdia.

El jutge va autoritzar el 20 de juliol el registre del domicili del suposat pederasta, on van confiscar tot el material informàtic de l'home, que va quedar detingut i és a la comissaria d'Arenys de Mar (Barcelona) a l'espera de passar a disposició judicial les pròximes hores.