Un toro endarrerit crea perill i tensió a l''encierro' d'avui de Sant Fermí

Ha girat cua segons després de sortir dels corrals i ha envestit diversos mossos

1
Es llegeix en minuts

Un toro que ha girat cua uns segons després de sortir dels corrals amb la manada ha creat moments de gran tensió i ha envestit diversos mossos al tercer 'encierro' de Sant Fermí 2016, que ha durat quatre minuts. Vuit corredors, almenys un d'ells amb ferida per banya de toro, han sigut traslladats al Complex Hospitalari de Navarra després de l''encierro' d'aquest dissabte, protagonitzat per toros de la ramaderia de José Escolar.

El toro era el penúltim de la manada al sortir dels corrals i, just en el moment de prendre contacte amb els mossos a la costa de Santo Domingo, ha fet mitja volta. Quan la manada havia arribat a la plaça, aquest toro, que encara era a la costa, ha envestit diversos mossos i n'ha ferit almenys un.

Notícies relacionades

El director del servei d'Urgències, Javier Sesma, ha confirmat que un corredor ha patit una ferida per banya de toro al tòrax, de pronòstic reservat. El ferit està "estable", a l'espera d'una valoració més completa. La resta de trasllats a l'hospital s'han degut a diversos traumatismes i contusions produïts durant la carrera.

El primer 'encierro', dijous, va durar poc més de dos minuts i el segon, aquest divendres, va durar 5 minuts i 46 segons.

san-fermin-dissabte

san-fermin-dissabte / Alvaro Barrientos (AP)

Temes:

Sant Fermí