CRIM MASCLISTA

Detingut un home per matar la seva dona a Badalona

La víctima, de 40 anys, ha sigut trobada morta al domicili que compartia amb el seu agressor, de 62

L’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, al consistori.

L’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, al consistori.

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BADALONA

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dissabte un home de 62 anys acusat de matar la seva dona, de 40, al domicili que tots dos compartien a Badalona (Barcelonès). La detenció s'ha produït a primeres hores de la tarda, després que l'home matés la seva dona a casa, on ha sigut trobada pels agents.

Fonts pròximes a la investigació han indicat que l'autor de la mort s'ha presentat voluntàriament a la comissaria dels Mossos de Badalona, on ha confessat que havia matat la seva parella i on era el cos de la dona. L'assassí i la víctima tenen nacionalitat espanyola i, de moment, es desconeixen les circumstàncies en què s'ha produït el crim.

El cas l'ha assumit l'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord, han informat els Mossos d'Esquadra en un comunicat.

DOL LOCAL

Notícies relacionades

L'alcaldessa de Badalona, Maria Dolors Sabatè, ha suspès la seva agenda, i ha assegurat, a través de el seu compte de Twitter estar "consternada" per aquest fet. Sabaté ha insistit que està plenament "compromesa en la lluita contra aquesta plaga".

L'ajuntament de la ciutat ha condemnat l'assassinat en un comunicat divulgat també per les xarxes socials.