L'escola del nen que es va suïcidar a Leganés nega que patís assetjament

La direcció del centre religiós sosté que ha fet totes les investigacions necessàries sense cap dada de 'buyilling'

icoy32489326 madrid 21 01 2016 colegio nuestra se ora de los an160121163043

icoy32489326 madrid 21 01 2016 colegio nuestra se ora de los an160121163043

1
Es llegeix en minuts
Manuel Vilaseró
Manuel Vilaseró

Periodista

ver +

La commoció generada per la difusió de la carta de suïcidi per possible assetjament escolar del nen d'11 anys de Leganés (Madrid) ha obligat la direcció del Colegio Nuestra Señora de los Ángeles a donar per primera vegada la seva versió del cas. En una nota feta pública aquest dijous assegura que, “una vegada realitzades les investigacions pertinents” i “després de diversos mesos”, segueix sense tenir constància que hagi existit assetjament escolar en aquest cas.

El col·legi recorda que “ningú de l'entorn del menor havia informat la direcció que l'alumne no volgués anar al centre o que pogués tenir qualsevol conflicte en aquest”. Per aquest motiu assegura que a la direcció del centre li produeixen “especial dolor les declaracions en què s'acusa el centre de no actuar davant el coneixement de fets d'assetjament”.

TOLERÀNCIA ZERO

Notícies relacionades

“Seguirem treballant per millorar els protocols d'actuació de tolerància zero contra l'asstejament escolar”, prossegueix la nota, que també insisteix que la direcció està a “disposició de les famílies per a tot el que necessitin" i reitera la seva “consternació davant la tràgica mort del nen”.

Els pares de Diego González consideren que ningú ha mostrat interès a investigar el cas i acusen el col·legi i a la Comunitat de Madrid d'intentar tapar-ho. Han difós la carta per aconseguir que “s'arribi fins al final.