Sergio Morate es declara innocent del doble crim de Conca

El seu suposat còmplice romanès queda en llibertat amb càrrecs

1
Es llegeix en minuts

Sergio Morate, principal sospitós de la mort de les dues noies de Conca, s'ha declarat aquest divendres innocent davant un Tribunal de Romania, que ha dictat la seva presó preventiva durant 15 dies, a l'espera de l'arribada d'una sol·licitud formal d'extradició d'Espanya. La lletrada Claudia Candea ha explicat des de Timisoara (est de Romania) per telèfon que el seu client "considera que no és culpable dels fets". Morate va ser detingut aquest dijous a la localitat de Lugoj, a la regió de Timisoara, per un operatiu de la policia romanesa amb gossos i armes.

Notícies relacionades

Per una altra part, el ciutadà romanès que suposadament va ajudar a amagar-se a casa seva Morate, ha estat posat aquest divendres en llibertat amb càrrecs, segons ha informat la Policia romanesa. "L'home, de 27 anys, detingut al mateix domicili amb el ciutadà espanyol, serà investigat per complicitat mentre està en llibertat", ha explicat la portaveu de la Policia de la província de Timis, Mirela Draghicioiu.

En les imatges difoses per la Policia romanesa del moment de la detenció a Lugoj, hi apareix una tercera persona, el germà del suposat còmplice, que també ha estat posat en llibertat per no tenir cap implicació en el cas.