PROCÉS JUDICIAL PER UNA MUTILACIÓ

Colau demana responsabilitats policials i polítiques pel 'cas Quintana'

Herrera: "Si Felip Puig tingués una mica de dignitat, dimitiria immediatament"

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. / Toni Garriga (EFE)

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.
Ester Quintana.

/

1
Es llegeix en minuts

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha demanat aquest dissabte responsabilitats policials i polítiques després que l'advocada del subinspector dels Mossos d'Esquadra imputat per les lesions oculars sofertes per Ester Quintana reconegués aquest divendres que les ferides van ser produïdes per una arma policial.

En declaracions a la premsa després de participar aquest dissabte en un acte en memòria de les víctimes del genocidi de Srebrenica, l'alcaldessa ha assegurat que, encara que sigui tard, "ja és hora que es reconegui i se sàpiga" el que va passar.

Després de reconèixer l'advocada del subinspector dels Mossos que les ferides a la dona van ser produïdes per un objecte que va sortir d'una arma policial, Colau ha dit que és necessari que es reconeguin els errors i que es derivin responsabilitats polítiques i policials.

DIMISSIONS

Per la seva part, el coordinador nacional d'ICV, Joan Herrera, també ha valorat les novetats en el 'cas Quintana' amb la següent petició: "Si Felip Puig tingués una mica de dignitat, dimitiria immediatament". 

Notícies relacionades

Herrera ha recordat que quan Puig era el màxim responsable d'Interior va afirmar que Quintana va ser ferida per objectes llançats pels manifestants. 

ICV-EUiA ha informat que registrarà una petició de compareixença perquè tant Puig com l'ara titular d'Interior, Jordi Jané, donin explicacions.