'FAMÓS' A LA COSTA ANDALUSA

Un suposat Richard Gere revoluciona la localitat gaditana de Zahara de los Atunes

L'actor manté una relació amb una gallega, motiu pel qual se l'ha pogut veure diverses vegades per territori espanyol

El verdader Richard Gere en l’ofrena floral al monument de Geuzen.

El verdader Richard Gere en l’ofrena floral al monument de Geuzen. / BAS CZERWINSKI / AP

1
Es llegeix en minuts

Una fotografia que circula a la xarxa mostra un home idèntic a Richard Gere disfrutant de la famosa gastronomia de Zahara de los Atunes (Cadis). El suposat Gere estava acompanyat d'una dona rossa, aparentment més jove que ell, que podria ser la seva nova parella, Alejandra Silva.

Tots dos menjaven en una discreta terrassa d'aquest petit poble gadità quan els veïns del lloc s'han començat a adonar de la seva presència. Una instantània presa per un atrevit testimoni demostra que els trets físics d'aquestes dues persones són calcats que els de la parella de famosos.

 

Notícies relacionades

Des que es va confirmar la relació del popular actor nord-americà amb la gallega Alejandra Silva en platges sicilianes, Gere s'ha deixat veure diverses vegades per diferents punts d'Espanya. Segons sembla, actualment podrien estar estiuejant a la costa gaditana.

Davant d'aquest cúmul de coincidències, no és estranya la perplexitat dels veïns de Zahara de los Atunes davant la presència de la icona de Hollywood a les seves terres. Fins i tot la cadena de televisió Canal Sur s'ha afanyat a enviar un equip de reporters amb l'objectiu de desmentir si realment es tractava de Richard Gere, o simplement d'un turista que s'hi assemblava molt.

Temes:

Richard Gere