SUCCESSOS SEVILLA

Mor apunyalat un noi de 15 anys en una zona de 'botellon' a Mairena del Alcor

Dos menors més que han participat en la baralla han quedat ferits i estan hospitalitzats

1
Es llegeix en minuts
JULIA CAMACHO CUERDO / SEVILLA

Un noi de 15 anys ha mort aquesta matinada Mairena del Alcor (Sevilla) al ser apunyalat en una zona de marxa de la localitat. En la baralla hi han participat altres joves menors d'edat, dos dels quals estan ferits, segons han confirmat fonts policials.

Els fets han tingut lloc al voltant de la 1.20 hores de la matinada, segons fonts del servei unificat d'Emergències 112, a l'avinguda de la Trocha, una zona d'oci on es concentra el ‘botellon’ de joves situada entre els termes municipals de Mairena i el municipi d'El Viso del Alcor, localitat on residia el noi que ha mort. Diverses trucades han alertat els serveis d'emergències que s'acabava de produir una agressió amb arma blanca, encara que els sanitaris desplaçats fins al lloc no han pogut fer res per salvar la vida del menor, que ha mort a l'acte.

Notícies relacionades

Els altres dos ferits, un dels quals seria, segons sembla, l'autor de la punyalada mortal, de 17 anys, han sigut atesos inicialment al centre de salut del Viso, encara que posteriorment s'ha optat per traslladar-los a diversos hospitals de Sevilla capital, on estan ingressats.

Encara que s'ha decretat el secret de sumari, fonts policials han assenyalat que l'altercat correspon a les habituals baralles entre joves als llocs de 'botellon'.

Temes:

Botellon