JORNADA CASTELLERA

Els Minyons de Terrassa, imparables

Han aixecat quatre torres de gamma extra, entre elles un 5 de 9 que no descarregaven des del 2006

Jornada castellera a Terrassa / ACN

1
Es llegeix en minuts

Els Minyons de Terrassa han protagonitzat una actuació inoblidable en la jornada castellera organitzada a la seva ciutat amb motiu de la Festa Major. Els malves han tingut un espectacular inici de temporada: Torre de 9, 5 de 9 --construcció que no descarregaven des del 2006--, 9 de 8 i pilar de 8. Quatre castells de gamma extra que han fet oblidar que no s'hagi intentat aixecar el mític 3 de 10.

Una calor de justícia, amb temperatures que han rondat els 40 graus --set persones han hagut de ser ateses-- ha sigut l'altre protagonista de la jornada, en què els Capgrossos de Mataró han completat el 3 de 8, la torre de 7 i el 5 de 5; mentre que els Castellers de Terrassa han descarregat, entre altres, un vistós 3 de 7.

"VOLEM EL 5 DE 9"

Els Minyons han començat amb una sòlida torre de 9, demostrant el seu domini a l'hora d'aconseguir estabilitat en aquestes construccions. Després d'aquest èxit inicial, la plaça ha corejat "No és suficient. Volem el 5 de 9". Obedients, els malves han elevat aquesta torre que feia nou anys que no descarregaven. Un esforç titànic que ha tingut recompensa. I de propina, el 9 de 8 i el pilar de 8 amb folre i manilles.

Notícies relacionades

L'altra colla local, els Castellers de Terrassa, no s'ha deixat impressionar i ha realitzat també una molt bona actuació aixecant un preciós 3 de 7 aixecat des de baix. El 7 de 7 i el 5 de 7 han completat la fins ara millor actuació d'aquesta colla.

I la colla convidada, els Capgrossos de Mataró, ha tingut una actuació marcada per les importants baixes que arrossega per recents caigudes. Tot i així han tingut una actuació més que correcta amb un impecable 3 de 8, una torre de 7 i un 5 de 7.