Dos avions de Ryanair col·lisionen a Dublín, amb danys a l'ala i la cua

En el xoc no hi ha hagut ferits, però ha provocat "lleus endarreriments" en les sortides d'alguns vols

Avions de Ryanair alineats a l’aeroport de Girona.

Avions de Ryanair alineats a l’aeroport de Girona. / DAVID APARICIO / CLICK ART FOTO

1
Es llegeix en minuts

Dos avions de l'aerolínia irlandesa de baix cost Ryanair, que es desplaçaven aquest dimecres a la zona d'estacionament de l'aeroport de Dublín a baixa velocitat , han col·lisionat entre si sense produir-se ferits. Això ha causat "lleus endarreriments" en les sortides d'alguns vols.

Un portaveu aeroportuari ha explicat aquest dimecres que l'incident ha tingut lloc cap a les 6.10 del matí hora local (les 8.10 a Espanya), quan dos aparells amb destí a Edimburg (Escòcia) i Zadar (Croàcia) s'han fregat una ala i la cua mentre es desplaçaven per la zona d'estacionament. La font ha afegit que els passatgers dels dos vols han sigut desembarcats.

Per la seva part, un portaveu de Ryanair ha confirmat que "l'aleró d'una ala d'un avió sembla haver raspat la cua d'un altre" quan els dos aparells estaven rebent "instruccions del punt de control de trànsit de l'aeroport de Dublín".

"Els passatgers han sigut portats a la terminal i tornaran a embarcar en avions de reemplaçament perquè continuïn els seus viatges a Edimburg i Zadar", ha afegit el portaveu de l'aerolínia líder a Europa del sector de baix cost.

UNA ALTRA COL·LISIÓ SIMILAR

Notícies relacionades

L'octubre passat, dos avions de Ryanair també van col·lisionar en circumstàncies similars a l'aeroport de Dublín.

Llavors, dos Boeing 737 van xocar quan es dirigien lentament cap a la pista d'enlairament, cosa que va provocar, com en el cas d'aquest dimecres, danys a l'ala d'un avió i a la cua de l'altre.

Temes:

Ryanair Dublín