ROBERT OLIVER CALVO. DESIGUAL

"La confirmació de la maldat al món"

1
Es llegeix en minuts
MAYKA NAVARRO

Maribel Calvo es mou poc de la recepció de l'hotel Rey Don Jaime de Castelldefels, des d'on espera notícies. Ahir a la tarda va conèixer per la seva nora que el seu fill Robert Oliver Calvo, de 36 anys, casat i amb dos fills, no va morir dimarts en un accident aeri, sinó que va ser assassinat per un copilot que va arrossegar fins a la mort 149 persones amb moltes ganes de viure. «Aquesta és la prova que el món està molt malament», lamenta.

Notícies relacionades

El fill, nascut a Barcelona i amb nacionalitat nord-americana, va estudiar arquitectura a la Universitat Politècnica de Catalunya. Treballava per a la marca Desigual, on era responsable de nous projectes per a Alemanya, Àustria i Suïssa. Dimarts va pujar al maleït avió amb la seva companya Laura Altimira Barri, una noia de 31 anys, arquitecta com ell, i del mateix departament de l'empresa de moda. Tots dos volaven a Düsseldorf a buscar emplaçaments per obrir noves botigues de la marca de roba.

Robert va telefonar a la seva dona quan ja era assegut a l'avió. Li va explicar que sortien amb mitja hora de retard. I en el moment en què el sobrecàrrec va demanar que s'apaguessin els telèfons mòbils per iniciar les maniobres d'enlairament, Robert va enviar un últim whatsap a la seva dona explicant-li que estava «molt refredat». Ni els seus pares ni la seva dona han volgut volar als Alps. «No ens ajuda gens».