La nova cara d'Uma Thurman desperta l'humor a Twitter

La musa de Quentin Tarantino es converteix també en la de molts dels acudits de les xarxes socials

1
Es llegeix en minuts
MARTA SUAREZ / BARCELONA

Una vegada superada la commoció que desperta la nova cara d'Uma Thurman, a les xarxes socials comença una campanya d'acudits sobre la seva nova cara. Ni la mateixa musa de Quentin Tarantino és immune als comentaris dels usuaris de les xarxes, que carreguen sense compassió contra el nou 'look' de l'actriu.

Recentment va passar el mateix amb les actrius Renée Zellweger, Catherine Zeta-Jones i Demi Moore. El bòtox i el bisturí han estat l'aliat, o l''enemic' en la majoria de casos, de molts famosos des de fa dècades, però ara sembla ser una tendència a l'alça entre les actrius de Hollywood, que cada setmana  sorprenen amb una nova incorporació per al que es podria anomenar el 'club de les desfigurades'.

"Però, ¿per què?". Aquesta mateixa pregunta es fan els fans de l'actriu, que són legió a les xarxes. El nou aspecte que 'llueix la que era considerada una de les estrelles "més naturals" de Hollywood ha defraudat molts dels seus admiradors, que la idolatraven per les seves actuacions en les pel·lícules de Tarantino. Amb la seva aparició a 'Pulp Fiction' es va convertir en una icona sexual per a molts i amb el seu paper de lluitadora a 'Kill Bill' va augmentar aquesta faceta que ara sembla haver-se esfumat completament.

Aquests 11 tuits són una mostra de la repercussió del canvi d'imatge d'Uma Thurman:

  

  

  

  

  

  

  

   

  

Notícies relacionades