HORROR PLÀSTIC

Uma, tu no

L'actriu de 'Pulp fiction', cansada de la seva cara, s'ha unit al club de desfigurades pel bisturí: Zellweger, Zeta-Jones, Moore

Uma Thurman, aquest dilluns, i una imatge del 2007.

Uma Thurman, aquest dilluns, i una imatge del 2007.

3
Es llegeix en minuts
LAURA ESTIRADO / BARCELONA

Uma Thurman, la musa de Quentin Tarantino, l'actriu de 'Pulp fiction', l'heroïna de 'Kill Bill', l'exmodel de Massachusetts que va reconduir la seva carrera cap a la interpretació per trepitjar amb força les alfombres vermelles de Cannes i Berlín, acaba de deixar mig món en estat de xoc. La seva aparició a la 'première' de 'The Slap', la nova sèrie de la NBC que protagonitza amb Peter Sarsgaard, Thandie Newton, Zachary Quinto, Brian Cox, Melissa George, Mekenzie Leigh i Lucas Hedges, ha deixat el personal petrificat i amb la boca oberta al comprovar que la rossa actriu de 44 anys ha decidit unir-se al 'club de les desfigurades', el de les actrius cansades de les seves cares i de l'inexorable pas del temps, aquelles que prefereixen recautxutar-se-la a base de bòtox i mala plàstica. Ja ho sabeu, el club que regenta Renée Zellweger i al qual també s'han apuntat també Catherine Zeta-Jones i Demi Moore.

"Però ¿per què?". "Uma, tu també no" Aquestes mateixes preguntes es fa el club de fans de l'actriu, que són legió a les xarxes. És en el fòrum d'internet on abunden aquest dimarts els comentaris sobre el nyap estètic de qui fins fa molt poc era coneguda per ser una de les estrelles "més naturals" de Hollywood.

CRÍTIQUES A CANNES

Encara que expliquen que l'actriu de 'Gattaca' no era del tot aliena a les lleis esclavistes del 'beauty', i que després que la premsa es mofés del seu aspecte en el Festival de Cannes, ha decidit posar-se en mans del mateix cirurgià que Zellweger (o d'alguna de les seves companys de màster).

El cas és que Thurman s'ha congelat l'expressió, s'ha esbiaixat la mirada i s'ha posat com uns 250 grams més del compte d'àcid hialurònic a les galtes. En fi, que és pitjor el remei que la malaltia. Doncs ara l'actriu sembla cosina germana de l'australiana Nicole Kidman, que li porta anys d'avantatge en això de fer un (mal) pacte amb el diable i que va confessar la seva "addicció" al bòtox.

Ara faltarà veure què diu Thurman del seu canvi radical, si l'admet o no, o si ha quedat contenta amb el resultat. Recordem que Zellweger mai va arribar a confessar el seu {'new} look', es va limitar a dir que era "feliç" perquè havia optat per una vida més sana. En el cas de Thurman, es desconeix el grau de felicitat de l'actriu, mare de tres fills --de 2, 12 i 15 anys--, ex del també actor Ethan Hawke i de l'empresari Arpad Arki Busson, i, segons alguns mitjans, possible parella del director dels seus amors, Quentin Tarantino.

RELACIÓ AMB TARANTINO

Aquesta última relació s'ha encarregat ella mateixa de desmentir-la. Tot va sorgir arran de la publicació d'unes fotos en què actriu i director es feien un romàntic petó, durant el viatge que van compartir amb motiu del festival de Cannes. En una entrevista per a 'Vs {Magazine' va aclarir: "Estava parlant [dels rumors] amb el senyor Tarantino", "estava furiós amb mi perquè no li havia tornat la trucada després de dir-me: 'Si segons els diaris estem pràcticament casats', i vam riure de forma histèrica". I va tancar la qüestió amb un "la gent només s'està divertint amb això".

Tal com ha negat a la premsa aquest afer, en altres entrevistes Thurman també ha renegat dels retocs estètics (sense prestar atenció a diversos rànquings que l'havien coronat com a 'aneguet lleig' de Hollywood, amb un criteri més que dubtós).

Però on vaig blanc ara dic negre. Ho tenim a la vista, Uma.

Aquí hi ha alguns comentaris jocosos que han deixat els usuaris a propòsit del canvi de 'look' de Thurman:

 

 

 

Notícies relacionades

 

 

Temes:

Uma Thurman