Una activista de Femen intenta emportar-se el nen Jesús del pessebre del Vaticà

La dona, amb el pit descobert i la paraula 'God' escrita al cos, irromp a la plaça de Sant Pere mentre el Papa llegia el seu missatge de Nadal

Una activista de Femen ha intentat emportar-se la imatge del nen Jesús del pessebre del Vaticà, aquest dijous.

Una activista de Femen ha intentat emportar-se la imatge del nen Jesús del pessebre del Vaticà, aquest dijous. / AFP / VINCENZO LIVIERI

1
Es llegeix en minuts

Una suposada activista del grup feminista Femen ha intentat aquest dijous emportar-se la figura del nen Jesús del pessebre instal·lat a la plaça de Sant Pere del Vaticà, però ha estat detinguda per agents de la Gendarmeria vaticana.

La dona, amb el pit descobert i la paraula 'God' (Déu) escrita al cos, ha irromput a la plaça de Sant Pere mentre el Papa llegia el seu missatge de Nadal des del balcó de la Lògia central de la basílica.

Notícies relacionades

Mentre cridava alguns eslògans contra l'Església catòlica, ha aconseguit pujar al pessebre monumental col·locat a la plaça de Sant Pere i ha agafat la figura del nen Jesús, però mentre intentava escapar-se amb la imatge ha estat immediatament detinguda per un gendarme vaticà.

No és la primera vegada que activistes de Femen realitzen una acció al Vaticà i el 14 de novembre, diverses activistes van protestar amb el pit descobert a la plaça de Sant Pere contra la visita del 25 de novembre del papa Francesc al Parlament Europeu a Estrasburg (França).