AL MINUT 23

Agredit un àrbitre de 15 anys durant un partit a Còrdova

Un directiu del Calahorra li va donar un cop de puny a la mandíbula després de ser expulsat del terreny de joc per cridar insults

1
Es llegeix en minuts

Guillermo Ávila, un àrbitre de 15 anys, va ser agredit aquest diumenge durant un partit entre els alevins del Calahorra CF i el Salvador Allende a Còrdova.

Els fets van passar al minut 23 de la primera part quan, després d'un xoc frontal entre jugadors, un directiu del  Calahorra va començar a cridar insults i l'àrbitre va decidir expulsar-lo del terreny de joc.

"Al ser expulsat em va donar un cop de puny a la cara. Em va dir que em mataria i em rebentaria la boca i, després, el delegat em va dir que em llançarien al riu com al del Deportivo", ha explicat el jove àrbitre.

Els pares "es van abalançar sobre els directius del Calahorra i es van emportar aquell home a una part del camp on ja no tenia accés i no podia fer res", explica el noi, que malgrat l'agressió va decidir acabar el partit.

Notícies relacionades

Després del partit, Ávila va rebre assistència mèdica en un centre de salut. El jove té un nervi inflamat, una estrebada al coll i un tamponament a l'orella, segons ha explicat ell mateix. 

Guillermo Ávila ha declarat que va passar "bastanta por", ja que era un dels seus primers partits. No obstant, ha assenyalat que seguirà arbitrant malgrat l'agressió i ha afegit que el que va passar li sembla "una barbaritat". "El que pretenem és que s'eradiqui tota la violència, de qualsevol mena, de directius, jugadors o de pares", ha afegit.