Cinc joves detinguts per violar una noia a Màlaga

Dos menors van participar en l'agressió a la dona que va ser gravada en un mòbil

Els joves detinguts per una agressió sexual a Màlaga ho van gravar tot amb el mòbil / ATLAS

2
Es llegeix en minuts

Cinc joves d'entre 17 i 23 anys han estat detinguts per la seva suposada implicació en l'agressió sexual patida aquest diumenge per una noia de 20 anys al recinte firal de Cortijo de Torres a Màlaga.

La víctima va ser trobada plorant per una patrulla de la Policia Local sobre les 8.30 hores al carrer Cuevas del Becerro i va explicar als agents que al sortir de treballar a la fira havia estat abordada per cinc persones i agredida sexualment, segons el regidor de Seguretat, Julio Andrade.

La descripció dels presumptes agressors facilitada per la noia va permetre a la Policia Local localitzar-ne dos, ja que concordaven amb l'aspecte de dos nois que havien preguntat uns minuts abans a uns altres agents en un carrer pròxim (Paquiro) on podien aconseguir un taxi. Després de reconèixer els dos detinguts, la víctima va ser traslladada a l'Hospital Clínic de Màlaga perquè se li practiqués un reconeixement mèdic, i la Policia Local va descobrir el suposat parador dels altres tres implicats.

Segons sembla, els cinc joves, dos d'ells menors, havien quedat per esmorzar en un punt de la barriada La Corta de la capital malaguenya, zona on finalment els agents van sorprendre i van detenir els altres tres joves.

Tots van ser traslladats a la comissaria del Cos Nacional de Policia a Màlaga per prestar declaració, a l'espera que siguin posats a disposició judicial i de la Fiscalia de Menors, respectivament, ha detallat el regidor.

Sense vigilància

Segons les primeres indagacions, l'agressió sexual es va produir al costat d'una de les atraccions del recinte firal, lloc que va ser acotat per la Policia per a la recollida de mostres que puguin ajudar en la investigació.

En l'atestat policial consta que la jove va relatar que l'agressió sexual va ser gravada en un mòbil, fet que encara no ha estat confirmat perquè la Policia Local no va examinar els arxius dels dos telèfons intervinguts als detinguts, que van ser entregats al Cos Nacional de Policia juntament amb les diligències corresponents, segons Andrade.

Notícies relacionades

L'encarregat de l'atracció va declarar a la Policia Local que les instal·lacions estaven tancades des de les 5.30 hores, i que no compten amb vigilant. El regidor de Seguretat ha destacat que es tracta d'un "incident aïllat que pot passar en qualsevol moment de l'any", i ha demanat a la justícia que actuï.

A la franja horària en què suposadament es va produir l'agressió sexual el recinte firal disposa de patrulles "preventives" de la Policia Local per dissuadir de conflictes per l'estat d'embriaguesa d'alguns visitants.