'101 recetas fáciles de cocina de mercado' encapçala la venda de llibres electrònics de gastronomia

Un lector consulta el llibre electrònic 101 recetas fáciles... en un iPad.

Un lector consulta el llibre electrònic 101 recetas fáciles... en un iPad. / ELISENDA PONS

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

El llibre electrònic'101 recetas fáciles de cocina de mercado'editat per EL PERIÓDICO és, des de la seva aparició fa una setmana,el llibre de cuina en castellà més venut a internet en la classificació diària. El manual, que reuneix receptes de treballadors i propietaris de parades dels mercats municipals publicades cada dimecres a la secció Districtes d'aquest diari, seguia ahir a la posició 1, tant d'Amazoncom d'iTunes, en l'apartat de llibres de cuina.

Les nombroses descàrregues efectuades situen '101 recetas fáciles de cocina de mercado', a més, ala posició 25 del llistat general mundial(tots els gèneres junts) d'Amazon. Mentre que zaiTunes (Apple) el mateix llibre se situa a la posició tercera.

L'econòmic preude l'e-book de cuina d'EL PERIÓDICO (99 cèntims) i lasenzillesa dels 101 platsproposats (classificats en primers, segons --de carn i peix-- i postres), així com l'avantatge de poder consultar-los a qualsevol lloc des deltelèfon mòbil o la tauleta, han influït en la seva bona acollida.

Notícies relacionades

L''e-book' es pot adquirir a iTunes, Amazon iKobo. Aquesta última llibreria electrònica permet també adquirir el llibre pel mateix preu i enviar-lo com a regal a qualsevol destinatari.