'ALL MY LOVING'

CCOO versiona The Beatles per protestar contra el tancament de Yamaha

Els treballadors de la fàbrica de Palau-solità i Plegamans s'involucren en la realització d'un clip amb molt ritme

CCOO de Yamaha ha penjat a la xarxa un vídeo per defensar els llocs de treball de la fàbrica de Palau-solità i Plegamans (Barcelona). / periodico

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / Barcelona

La secció sindical de CCOO a Yamaha ha penjat un vídeo a Youtube per mostrar amb humor el seu rebuig al tancament de la fàbrica de motos de Palau-solità i Plegamans (Vallès Occidental), en què versionen a ritme de rumba catalana la cançó All my loving dels Beatles.

Els 16 membres de la representació legal dels treballadors, és a dir, el comitè d'empresa i la secció sindical, han reivindicat la seva negativa al tancament interpretant el conegut tema a ritme de Los Manolos.

Notícies relacionades

El vídeo mostra imatges de les diferents protestes i mobilitzacions que ha realitzat la plantilla des de l'anunci del tancament. En la lletra de la cançó, els treballadors apel·len de nou a la competitivitat de la fàbrica catalana i s'oposen a la deslocalització de la producció a la planta de Yamaha a França, argumentant que és improductiva.

A més reiteren la seva intenció de mantenir l'activitat a Catalunya, repetint la consigna "De Yamaha no nos moverán". Yamaha va anunciar la seva intenció de tancar la fàbrica de Palau-solità i Plegamans a finals de gener i va presentar un expedient de regulació d'ocupació (ERO) la setmana passada, que afectarà 388 treballadors.

Temes:

CCOO Motos Yamaha