SHOPPING Compres patrocinades Aquestes ofertes han sigut seleccionades per un equip d'El Periódico de forma independent, partint del seu criteri i experiència. El Periódico obté una comissió de les vendes a partir dels enllaços d'aquesta pàgina. Tots els preus de compra inclosos en aquest article estan actualitzats.

Les millors ofertes per disfrutar tranquil·lament de l’estiu

Seleccionem els millors xollos d’aquest dimecres, 22 de juny

Les millors ofertes per disfrutar tranquil·lament de l’estiu
5
Es llegeix en minuts
Shopping

Les ofertes diàries a Amazon ens porten grans descomptes en una àmplia varietat de productes.

Aquest dimecres, 22 de juny, hem seleccionat els deu millors xollos en diferents categories com tecnologia, parament de cuina, moda, cura personal...

Això sí, tingues en compte que són per a un temps molt limitat.

Robot aspirador iRobot

És compatible amb Alexa i Google Home. Els sensors Dirt Detect alerten el robot sobre les zones més brutes de casa, com les zones de més trànsit, i les neteja amb més intensitat. És un dels robots aspiradors més valorats d’Amazon. «Només puc dir que no sé perquè no me l’havia comprat abans, després d’estar 6 anys amb un gos a casa. El preu em feia enrere i sobre les de la sèrie 6 alguns comentaris no em convencien, sobretot de cara a tenir gos, nen i alfombra...», ha escrit una usuària a Amazon.

COMPRAR A AMAZON PER 229,00€

Depiladora Braun Silk-épil

Amb el seu sistema de 20 pinces, el borrissol s’elimina suaument des de l’arrel. Aquesta depiladora té llum Ultralight que fa més visible els pèls més fins per no deixar-ne ni un. Els rodets de massatge redueixen el dolor durant la depilació.

COMPRAR A LIDL PER 24,99€

Echo Dot (3a generació)

És l’altaveu intel·ligent més venut. Les tasques diàries són més fàcils amb Alexa: llista de la compra, temporitzadors, les notícies més importants del dia, la previsió meteorològica... «És un bon element, des de música fins a l’últim llibre, és total. La seva funció és bastant interessant per a moltes opcions. Gràcies, Alexa», ha escrit un usuari.

COMPRAR A AMAZON PER 39,99€

Smartwatch Ticwatch S2

És un dels smartwaches més potents del mercat: durada de la bateria fins a dos dies i resistent a l’aigua (fins a 50 metres), la pols i als cops. El TicWatch S2 pot mesurar les dades de salut i estat físic amb precisió: tant la freqüència cardíaca com les calories que es cremen durant l’entrenament. I és que pot analitzar una desena d’esports, fins i tot la natació. La tecnologia TicMotion AI detecta i rastreja l’estil de natació, el temps de natació, la distància, la velocitat i el consum de calories.

COMPRAR A AMAZON PER 91,80€

Braun Series 8

Es tracta d’una màquina d’afaitar d’última generació per a una afaitada arran, precisa i benestar a la pell. S’adapta de forma intel·ligent a la densitat de la barba i exerceix una pressió d’afaitada uniforme fins i tot a les zones més complicades

10.000 vibracions sòniques que llisquen sobre la pell per a més benestar... i una afaitada amb la precisió més gran possible. Es pot utilitzar en sec o amb aigua.

COMPRAR A AMAZON PER 189,99€

Flamenc inflable

És un dels flotadors més buscats per a la platja o la piscina. Té una mida de 147 x 140 x 94 centímetres. Compta amb dues nanses de subjecció per a una comoditat més gran i seguretat. Suporta un pes de 40 quilos.

COMPRAR A AMAZON PER 14,95€

Set de paelles WMF

Aquest joc de paelles està fabricat en acer inoxidable amb recobriment antiadherent. Té dues mides: 24 cm (altura 5 cm) i 28 cm (altura 5,5 cm). Aquestes paelles antiadherents són ideals ideals per a plaques de cuina amb diàmetre de 18 cm o 22 cm.

Es poden utilitzar en tota mena de focs: inducció, gas, elèctric, vitroceràmica. I, a més, són resistents a la calor fins a 260°C.

COMPRAR A AMAZON PER 89,99€

Vambes Superga

Superga és una firma referent en el món de les vambes. La Superga 2750 és una icona de l’estil italià, un veritable objecte de disseny creat el 1925 amb empenya de tela de cotó transpirable, interior sense folre. L’etiqueta lateral amb logotip jacquard bicolor.

COMPRAR A AMAZON PER 35,48€

Depiladora Braun Silk-épil

Amb el seu sistema de 20 pinces, el borrissol s’elimina suaument des de l’arrel. Aquesta depiladora té llum Ultralight que fa més visible els pèls més fins per no deixar-ne ni un. Els rodets de massatge redueixen el dolor durant la depilació.

COMPRAR A LIDL PER 24,99€

Philips Conicare ProtectiveClean

Aquest raspall de dents elèctric té tres modes de neteja i tres ajustos d’intensitat. És segur i suau en zones sensibles, per això es converteix en un model ideal per a persones amb ortodòncia o altres tractaments dentals. La tecnologia BrushSync controla quant temps s’està utilitzant el raspall i la intensitat de la raspallada. El capçal W2 Optimal White ofereix un emblanquiment a l’eliminar les taques més superficials.

COMPRAR A AMAZON PER 107,99€

Piscina inflable Bestway

La piscina està indicada com a piscina per a nens de més de 6 anys, sempre sota la supervisió d’un adult. És ràpida d’instal·lar i fàcil de guardar. Ajuda al desenvolupament de les capacitats motrius i psicomotrius.

COMPRAR A AMAZON PER 24,40€

Llum antimosquits

El llum antimosquits té una vida útil de 5.000 a 8.000 hores. El tub de llum violeta amb una longitud d’ona de 365 mm pot atraure insectes voladors nocius com els mosquits en uns 30 m². Compta amb una safata extraïble amb un raspall per recollir els residus d’una forma fàcil i ràpida.

COMPRAR A AMAZON PER 19,98€

Ulleres de sol HAWKERS

Les ulleres de sol Warwick X són unisex i amb muntura carei de màxima resistència i durabilitat. Les lents són de color negre amb reducció de reflexos. Fabricades en TR18, amb reducció de brillantor i amb gran equilibri entre claredat i protecció. Lent de categoria 3 amb protecció UV400. ¡Perfectes per a l’estiu! Ara, amb un 40% de descompte.

COMPRAR A AMAZON PER 18,00€

Llit amb para-sol per a gos

Es tracta d’un llit amb para-sol que protegeix els gossos dels rajos del sol amb una protecció solar màxima UV 50. Suporta un pes de fins a 60 quilos. Està fabricada en acer i PVC. Les mesures d’aquest producte són 106 x 85 x 75 centímetres.

COMPRAR A LIDL PER 24,99€

Tovallola de platja

La tovallola de la marca HOPAI és fabricada amb microfibra d’alt recompte de fils, suau i còmoda a la pell. Té una mida de 160 x 83 centímetres. A més, ocupa molt poc espai i es pot guardar fàcilment a la seva bossa.

Notícies relacionades

COMPRAR A AMAZON PER 8,99€

A més, disfruta d’enviaments un dia totalment gratis, i exprés quan no estigui disponible, en milions de productes. Pots provar Amazon Prime durant 30 dies i sense compromís.