SHOPPING Compres patrocinades Aquestes ofertes han sigut seleccionades per un equip d'El Periódico de forma independent, partint del seu criteri i experiència. El Periódico obté una comissió de les vendes a partir dels enllaços d'aquesta pàgina. Tots els preus de compra inclosos en aquest article estan actualitzats.

Les millors ampolles tèrmiques que caben en qualsevol bolso o motxilla

Seleccionem les ampolles reutilitzables que pots portar a l’oficina, al gimnàs o a la universitat

Les millors ampolles tèrmiques que caben en qualsevol bolso o motxilla
3
Es llegeix en minuts

Tot i que no ho sembli, ja som a la primavera. Les temperatures encara no són pròpies d’aquesta estació de l’any, encara que s’ha de dir que destaca per la inestabilitat meteorològica (i això sí que s’ha complert). D'aquí unes setmanes començarem a disfrutar dels primers rajos de sol, dels termòmetres que superaran els 20 graus... ¡i de les terrassetes!

I amb l’arribada de la calor (a poc a poc) no s’ha d’oblidar la hidratació: 2 litres al dia, o el que és el mateix vuit gots d’aigua. Una bona hidratació té efectes molt positius en el nostre organisme: millora l’aspecte de la nostra pell, millora el rendiment al gim, millors digestions i prevé l’aparició de càlculs renals. 

Per això, les ampolles d’aigua tèrmiques (i reutilitzables) són les nostres companyes a la feina i al gimnàs. No només estarem estalviant calerons, ja que no haurem d’estar comprant contínuament ampolles a la màquina expenedora, sinó que també cuidarem el medi ambient.

Hem seleccionat els millors cinc models, que caben en qualsevol bolso, i amb els quals aniràs a la moda. 

L’ampolla més trendy

trendyAquesta ampolla d’aigua està fabricada en acer inoxidable, un material resistent a cops i que manté el contingut lliure de sabors i d’olors. ¿Per què s’ha de triar l’acer inoxidable i no el plàstic? Perquè és un material 100% lliure de BPA, de ftalats i d’altres toxines.

Mantenen les begudes fredes fins a 24 hores i el cafè o el te fins a 12 hores. El tap amb tancament hermètic evita qualsevol fuga, per la qual cosa podràs portar-la al bolso sense por que vessi. Les ampolles d’aigua Closca estan disponibles en diversos colors, com ara verd amazònia, negre, vermell arizona i blanc. I en dues capacitats: 450 i 600 mil·lilitres.

COMPREU A AMAZON PER 34,90€

De vidre

Pots escollir entre 600 mil·lilitres o 1 litre, perquè puguis disfrutar de les teves begudes favorites en qualsevol lloc, tant en activitats a l’aire lliure com a casa. La boca és ampla perquè puguis rentar-la fàcilment.

La funda protectora de neoprè garanteix que es mantingui la temperatura, ja siguin begudes fredes o calentes. Es pot fer servir per a aigua bullint (100 ℃) o per a begudes fredes (-20 ℃).

Fabricada en vidre, no conté BPA, per la qual cosa és totalment segura.

COMPREU A AMAZON PER 19,99€

Cap fins i tot a la butxaca

La firma Mochic Cup ens presenta una ampolla d’aigua reutilitzable, amb un disseny molt prim, que cap en qualsevol bolso, i fins i tot a la butxaca. Està fabricat en plàstic Tritan, sense BPA, d’alta qualitat, i amb revestiment de silicona de grau alimentari.

La capacitat d’aquest model és de 380 mil·lilitres i està disponible en diversos colors com ara gris, blanc i rosa.

COMPREU A AMAZON PER 22,99€

Plegable

Està feta de resina de silicona de platí de grau alimentari, que pot garantir-ne la seguretat, no és tòxic ni té sabor. Amb una capacitat de 580 mil·lilitres, només pesa 210 grams, perquè la puguis portar al bolso sense gairebé notar gens de pes. El disseny plegable i lleuger estalvia el 50% de l’espai.

La boca està feta a prova de fugues i també es pot penjar a la motxilla o a la bossa del gimnàs, per portar l’ampolla d’aigua a qualsevol lloc. Manté les teves begudes fredes fins a -40ºC i les calentes amb una temperatura superior a -60ºC. Una opció que ens agrada, i molt.

COMPREU A AMAZON PER 16,99€

Hermètica

La nostra última opció està dissenyada i fabricada a Alemanya, d’acer inoxidable 100% i resistent a l’oxidació segons la norma europea BS EN 10088. Cada ampolla està lliure de BPA, ftalats i toxines.

Les teves begudes estaran fredes durant 24 hores i calentes fins a 12 hores. Aquesta ampolla té una capacitat de 500 mil·lilitres i una mida més que acceptable per portar a l’ofi o al gimnàs. 

Amb més de 1.400 valoracions a Amazon, és tot un sí: 

«L’ampolla és de qualitat, l’he provat durant 24h senceres amb aigua molt freda i gairebé no ha perdut temperatura, amb líquid calent no ho he provat encara, però estic segura que també aguantarà bastant», ha escrit una usuària.

Notícies relacionades

COMPREU A AMAZON PER 22,99€

A més, disfruta d’enviaments en 1 dia totalment gratis, i exprés quan no estigui disponible, en milions de productes. Pots provar Amazon Prime durant 30 dies i sense compromís