La Revolució del Plaer: arriba el doble vibrador LELO Enigma

Amb vuit nivells d’intensitat i doble estimulador de clítoris i punt G, la nova joguina de LELO promet orgasmes espectaculars

La Revolució del Plaer: arriba el doble vibrador LELO Enigma
4
Es llegeix en minuts

Enigma és l’ultimo llançament de la firma de joguines eròtiques sueca que fa 18 anys que és líder al seu sector. Aquest doble succionador de clítoris i punt G suposa un abans i un després en l’àmbit del plaer femení. I és que, al ser un vibrador dual, proporciona tal grau de plaer que l’orgasme està assegurat.

Dissenyat per fluir cap a una tempesta perfecta de sensacions, Enigma et permet viure dos tipus de clímaxs diferents ja que dona l’opció d’activar els dos tipus d’estimulació que posseeix. 

I si ens centrem en la part més tècnica, aquest estimulador dual de punt G i clítoris compta amb tecnologia SenSonic™, que ofereix la sensació d’estar ressonant profundament en el teu cos, al mateix temps que estimula el clítoris, provocant un orgasme que t’inunda una vegada i una altra. Sense fer contacte directe, les ones sòniques de LELO Enigma estimulen el teu clítoris per a un plaer molt sensual.

El massatjador de clítoris ha sigut fabricat amb una silicona d’alta qualitat extrasuau, cosa que proporciona que les ones sòniques s’absorbeixin i retornin al clítoris per a una sensació més profunda, però més suau. La part interna vibra de forma sincronitzada amb les ones sòniques, estimulant el teu punt G.  

Les millors ones sòniques per a la part externa del clítoris i unes pulsacions suaus a la part interna del teu cos, Enigma es mou pels llocs correctes per oferir-te un orgasme que no oblidaràs mai, fent-te levitar fins al punt d’experimentar una sensació extrasensorial.

Aconsegueix LELO Enigma clicant en el cercle que hi ha a sobre la imatge:

Aconsegueix LELO Enigma clicant en el cercle que hi ha a sobre la imatge:

No oblidem tampoc que conté un estimulador intern ergonòmic amb vibracions molt potents que estimulen el teu punt G. I parlant de potència, compta amb fins a 8 nivells d’intensitat per donar plaer.

Cal destacar que és completament recarregable per USB i 100% submergible, perfecte per al bany i la dutxa, i, per descomptat, fàcil de netejar.

¿A quin grau de plaer es pot arribar amb Enigma?

¿A quin grau de plaer es pot arribar amb Enigma?Segurament t’estàs preguntant què és això de massatjador doble i perquè suposa tanta revolució. Doncs bé, Enigma és un exclusiu massatjador sònic de doble acció dissenyat per estimular el clítoris per complet (per la part que es veu i per la que no) i el punt G.

Però la seva principal característica és que, a l’estimular dos punts diferents, et permet assolir un orgasme mixt, és a dir, de manera simultània experimentes un orgasme clitoridià i vaginal alhora.

Per tant, això fa que es diferenciï de tots els productes eròtics coneguts anteriorment, els quals fan que arribis al multiorgasme, és a dir, un orgasme en seqüència però no alhora com sí que passa amb aquest últim llançament deLELO.

«Enigma és una autèntica revolució, un vendaval. Estimula dos punts diferents i per això és molt potent i abassegador», expressa Adriana Di Ippolito. A més, afegeix que «diversos estudis reflecteixen que en moltes ocasions gran part de les dones assoleixen i descobreixen l’‘squirting’ mitjançant les joguines eròtiques».

Manual d’ús de LELO Enigma:

Manual d’ús de LELO Enigma:

  1. Aplica l’hidratant personal LELO sobre la part que estimula la vagina i el clítoris del producte, per millorar l’experiència.

  2. Ajusta l’extrem de la vagina, no massa profund, i després el del clítoris abans d’encendre l’aparell.

  3. Prem + a prem + o el botó central per encendre’l; comença per la velocitat més baixa i ves augmentant la vibració i la manera com desitgis.

Trencant tabús

Trencant tabúsEn l’última dècada, el plaer femení ha viscut una autèntica transformació. Per fi hem fet caure tabús i parlar obertament de la sexualitat és el més normal. La masturbació o l’ús de joguines eròtiques per disfrutar al màxim del plaer, ja sigui soles o en parella, s’han convertit en actes que formen part de la quotidianitat. Poc dubte hi ha que cada vegada és més important visibilitzar el plaer femení i trencar mites. Ha arribat el moment d’experimentar noves sensacions, pensar només en el plaer i conèixer a fons el cos femení. Res millor per aconseguir-ho que el nou LELO Enigma.

«L’ideal és estimular tots els sentits ja que l’òrgan sexual més important és el cervell», destaca Adriana Di Ippolito, Màrqueting and Communications Manager de LELO a Espanya. D’aquesta manera, els productes eròtics s’han convertit en un gran aliat del plaer femení. Hi ha una gran varietat de joguines per estimular tots els sentits a més del succionador de clítoris o els vibradors del punt G, els quals juguen un paper fonamental per descobrir noves fronteres en la pròpia sexualitat.

Per això, per donar més joc i viure una experiència totalment agradable LELO, marca que aposta pel benestar sexual, ha llançat un luxós massatjador doble, Enigma, una autèntica explosió de sensacions.

Sobre LELO

Sobre LELOLa marca sueca, que fa 18 anys que està especialitzada en objectes de plaer de luxe, ha creat alguns dels dissenys més icònics del mercat d’avui dia i amb Enigma pretén revolucionar per complet el món de la masturbació femenina a Espanya. «El llançament d’Enigma ofereix una visió molt més holística i natural de la sexualitat i el plaer. A XIMPLE mai ens hem conformat amb l’statu quo i, per això, hem ampliat els límits per oferir una cosa tan sorprenent com aquesta nova joguina eròtica», comenta Di Ippolito. 

Notícies relacionades

Recorda que els productes eròtics de LELO compten amb un any de garantia i 10 anys de garantia de qualitat. A més, comprant ‘online’, els enviaments són gratuïts i mantenen en tot moment total discreció. 

No esperis més i compra ja el teu LELO Enigma fent clic aquí.