HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, divendres, 20 de març del 2020

horoscopo-ok

horoscopo-ok

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop del divendres 20 de març. El mètode de predicció està basat en la posició dels astres en el moment del naixement

Àries. Les males influències i els consells poc meditats et portaran a la inestabilitat econòmica. Aprofita bé el temps, i així, aconseguiràs arribar als teus objectius. 

Taure. Venus en el teu signe potenciarà el teu atractiu, el teu gust per la bellesa i la recerca de la comoditat. En el camp professional, no descuidis els temes importants i posa’t en acció. 

Gèminis. Estaràs més indolent però de bon ànim. Una mica de distracció t’anirà bé sempre que no descuidis les teves obligacions. Compte amb aquestes persones que no són del tot sinceres. 

Càncer. Et sentiràs sociable i t’animaràs a tenir més tracte amb els companys de feina i amics. Estaràs susceptible i et molestaran comentaris que no tenen cap importància.

Leo. Sense arribar al drama, la teva relació de parella i, en general, amb els qui tens un tracte habitual, passarà per moments incòmodes. No serà el millor dia per tancar acords.

Verge. Si aconsegueixes donar-te moments de lleure, faràs molt més a la feina. No és un bon dia per als esforços i la lluita, però sí per al plaer, la suavitat i l’harmonia.

Balança. No et deixis endur per la mandra i fes un esforç extra perquè la teva relació de parella funcioni millor. Si inicies una nova relació, no t’oblidis dels petits detalls.

Escorpí. Ignora el qui pretengui rentar-te la cara perquè caiguis a les seves xarxes. Fixa’t exclusivament en els seus actes. És molt agradable que t’afalaguin sempre que sigui sincerament. 

Sagitari. Les relacions laborals s’hauran de tractar amb delicadesa i honestedat. Estàs il·lusionat amb nous projectes, sagitari, però hi hauràs de treballar més durament. 

Capricorn. Dur amb tu la targeta de crèdit serà un perill, ja que tendiràs a gastar per caprici. Podries intentar substituir l’afecte amb les compres. Mima’t i demana que et mimin. 

Aquari. Necessitaràs més que mai envoltar-te de gent agradable i amistosa. Podries ser més descurat amb els de casa, aquari; no te n’oblidis i cuida’ls amb petits detalls. 

Notícies relacionades

Peixos. Alguns dels teus temors són infundats, i si t’hi esforces i veus la realitat tal com és, trobaràs sortida a aquestes preocupacions. Ves amb compte amb l’enveja i la falsedat. 

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop