HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, dimecres, 18 de març del 2020

horoscopo-ok

horoscopo-ok

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop de dimecres, 18 de març. El mètode de predicció està basat en la posició dels astres en el moment del naixement. 

Àries. T’atreviràs a fer el que consideres correcte malgrat que els altres no estiguin d’acord amb tu. Avui serà un dia de progrés en molts sentits per la teva gran confiança.

Taure. La seguretat en tu mateix augmentarà i expressaràs les teves opinions amb molta convicció. Davant els problemes, mostraràs determinació i valentia; i davant del dubte, actuaràs.

Gèminis. La teva ment anirà més enllà del que és superficial per descobrir l’arrel dels problemes, i així, trobar-hi una solució que sigui totalment efectiva. És el millor dia per fer canvis.

Càncer. T’espera un dia de molta activitat. Motivaràs a tots a seguir el teu ritme, encara que no sempre podran. A més, rebràs informació que et serà molt útil.

Leo. Ara et prendràs molt seriosament la teva feina i et molestarà molt que d’altres no facin el mateix. Tindràs molt bon ull per detectar els errors i bona mà per reparar-los.

Verge. Estaràs molt il·lusionat amb els teus nous projectes i els dissenyaràs de forma molt meditada per fer que es facin realitat. De vegades, defensaràs les teves opinions amb massa passió.

Balança. En la comunicació, en aquest moment seràs molt honest i no fugiràs d’estudi. Les discussions que hi hagi a casa serviran per aclarir les coses una vegada per sempre.

Escorpí. Mostraràs molta fermesa, però hauries de combinar-la amb obertura mental per acceptar altres opinions que t’afavorirà escoltar. Avui hi haurà moltes trucades, fins i tot massa.

Sagitari. La teva ment treballarà de forma ràpida, intuïtiva i creativa. Pren-te un temps per pensar de quina manera podries augmentar la productivitat en la feina que facis.

Capricorn. Seràs més competitiu i sanament ambiciós, posaràs molta energia en el que facis i aniràs directe cap als teus objectius. Cuida la teva alimentació i, sobretot, evita els picants.

Aquari. Donaràs savis consells, però no t’enfadis si no els segueixen i accepta les seves decisions. Les coses no aniran tan ràpid com vols, però confia que es desenvoluparan al seu ritme.

Notícies relacionades

Peixos. Hi ha persones que t’ajudaran a aconseguir el que desitges, només has de recordar-te’n i demanar-los-hi. Serà un dia molt mogut en la teva vida social i amb trobades inesperades.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop