HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, dilluns 9 de març del 2020

horoscopo-ok

horoscopo-ok

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop del diumenge 9 de març, el mètode de predicció que està basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

Àries. Tindràs el coratge i la iniciativa per tirar endavant projectes laborals que tindran molt èxit. La teva salut millorarà gràcies a l’exercici físic i la bona alimentació.

Taure. Seràs més carismàtic i el teu atractiu augmentarà, Taure. La teva vida amorosa s’activarà i pot ser que ressorgeixi alguna cosa amb un antic amor. Els teus fills se sentiran molt bé amb tu.

Gèminis. La difícil relació amb un familiar millorarà gràcies a la influència de terceres persones. Ara tindràs molta determinació i res impedirà que compleixis els teus objectius.

Càncer. Et sentiràs més fort i no et farà por dir el que penses. Al contrari del que pensaves, es valoraran la teva honestedat i la teva assertivitat. Rebràs moltes trucades i notícies.

Leo. És el moment de superar algunes dificultats a la feina que semblaven tan difícils. És important que decideixis quins projectes mereixen el teu esforç i quins, no.

Verge. Deixaràs la timidesa de banda, Verge, i t’atreviràs a fer el que et feia vergonya. Els assumptes relacionats amb la creativitat, els negocis i l’amor seran propicis.

Balança. És el moment de planificar accions futures referents a la teva llar i a afers familiars que requereixen atenció. Renovaràs la teva energia passant més temps a casa relaxant-te.

Escorpí. Estaràs més sol·licitat pels amics i hauràs de portar bé l’agenda per atendre’ls a tots. Recuperaràs la il·lusió pels teus objectius i t’animaràs a tirar-los endavant.

Sagitari. En el terreny professional és el moment ideal per entrar en contacte amb persones que puguin ajudar-te o amb qui puguis negociar. Els teus assumptes avançaran favorablement.

Capricorn. Necessitaràs motivar-te amb noves metes que treguin el millor de tu i t’il·lusionin, Capricorn. Està bé que pensis en els teus interessos i que no estiguis tan pendent dels altres.

Aquari. Tindràs molta empenta per transformar situacions difícils i sortir-te’n amb èxit És un bon moment per defensar-te d’aquestes persones que et perjudiquen d’alguna manera.

Notícies relacionades

Peixos. Et comprometràs que les teves relacions personals millorin. Amb l’ajuda de la teva intuïció sabràs què fer quan les coses es posin difícils i superaràs reptes.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop