HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, diumenge 8 de març del 2020

horoscopo-ok

horoscopo-ok

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop del diumenge 8 de març, el mètode de predicció que està basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

Àries. Expressaràs el teu esperit infantil i juganer, seràs espontani i sabràs divertir els altres. En l’amor, podràs iniciar una relació o posar més emoció en la que ja tens. 

Taure. Aquest diumenge serà ideal per conversar i compartir activitats amb la teva família, Taure. Has d’evitar voler imposar el teu criteri, i, així, gaudiràs més de la companyia de tots.

Gèminis. Et vindrà de gust socialitzar i conèixer gent diferent de tu amb qui compartir punts de vista. Serà un fantàstic dia per a les bones converses, els jocs i les rialles. 

Càncer. No t’apuntaràs a plans que no vegis clars, vols trepitjar terreny segur i aprofitar bé el teu temps i els teus diners. Hi haurà alguns problemes de comunicació si no ets més clar.

Lleó. Estaràs molt xerraire, però pot ser que les teves paraules es malinterpretin. Evita els temes de debat que puguin ferir sensibilitats. Ho passaràs bé en qualsevol esdeveniment social.

Verge. Decideix quines activitats són les millors per a tu, perquè estàs més sensible i no tot et servirà. Ho passaràs bé disfrutant de l’art i la cultura, i dels teus millors amics. 

Balança. Mantingues la calma i no entris en discussions que no portin a res. La música, el cine o anar a veure un espectacle seran maneres d’alliberar-te de l’estrès setmanal i divertir-te.

Escorpí. La teva vida social s’animarà, i cultivar l’amistat serà el millor pla per a avui. T’agradarà expressar el que sents sense reserves, però mira bé amb qui obres el teu cor.  

Sagitari. T’agradarà mantenir estimulants converses, i, si no vols entrar en conflictes que afectin negativament les teves relacions, sigues prudent. Viatjar serà el millor per a avui. 

Capricorn. Serà ideal per a tu passar el dia amb algú especial. El teu romanticisme augmentarà i seduiràs amb les teves paraules. Amb la teva família, evita els compromisos que no et vingui de gust complir.

Aquari. Aquest diumenge irradiaràs calidesa i alegria, Aquari, i et mostraràs molt afectuós amb tots. Hi haurà també els qui estaran més nerviosos i malhumorats, però sabràs calmar-los.

Notícies relacionades

Peixos. Organitzar una excursió amb els teus amics o familiars serà un pla ideal. Ho passaràs genial, però procura assegurar-te del recorregut, ja que estaràs despistat i podries perdre’t.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop