HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, divendres 6 de març del 2020

horoscopo-ok

horoscopo-ok

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop del divendres 6 de març, el mètode de predicció que està basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

Àries. Estaràs confús respecte als teus sentiments, tot i així gaudiràs d’un dia bastant satisfactori en molts aspectes. Fer més atenció als teus fills us beneficiarà a tots.

Taure. Hauràs de fer més del que voldries; estàs una mica mandrós i qualsevol obligació extra et fastiguejarà molt. De tota manera, tindràs el teu temps per al lleure.

Gèminis. Les coses no sortiran com esperaves i tindràs la temptació de llançar la tovallola. No siguis tan dràstic, perquè tard o d’hora tot es desenvoluparà amb molta més facilitat.

Càncer. Pots ser una mica descurat amb els teus diners, de vegades mogut per desitjos o apetències que són només producte del teu malestar emocional. Pensa bé el que vols i gasta després.

Leo. En aquests moments estaràs poc motivat per a qualsevol feina que requereixi esforç o valentia. Si pots, dedica aquesta jornada a activitats que t’aportin satisfacció.

Verge. Tens necessitat de desconnectar de tanta obligació, però no descuidis el que és necessari atendre. El teu sistema nerviós es beneficiarà d’una relaxació o d’un llarg passeig.

Balança. Hauries de comprometre’t més o un amic teu se sentirà desatès i frustrat amb tu. D’altra banda, és un bon dia per envoltar-te de la gent que et fa sentir bé.

Escorpí. Tingues en compte que de vegades sembla que vols solucionar les coses tu sol, i per això la gent no et brinda ajuda. Si necessites alguna cosa, demana-ho i veuràs que els altres respondran.

Sagitari. No hi ha una sola manera de fer les coses. Busca noves estratègies que sí que et funcionaran. En salut, et convé exercitar més el teu cos i no preocupar-te tant per les coses.

Capricorn. Trobaràs dificultats si inicies ara una història sentimental. Si estàs en parella, mostraràs més interès per solucionar els vostres problemes i aconseguiràs no fer-los més grans.

Aquari. Està bé que busquis temps per parlar amb qui necessitis fer-ho. Afrontar els problemes actuals repercutirà positivament en la teva vida personal i professional. 

Notícies relacionades

Peixos. És un dia mogut en el terreny professional. Reunions que no s’inicien a temps, clients que et deixen plantat... arma’t de paciència, ja que t’interessa estar bé amb tots. 

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop