HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, dimarts 25 de febrer del 2020

horoscopo-ok

horoscopo-ok

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop del dimarts 25 de febrer, el mètode de predicció està basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

Àries. Per seguir amb l’ànim alt i aquesta bona energia que tens, prova de ser més fort davant la crítica i pren-te-la com una opinió de la qual en pots aprendre alguna lliçó.

Taure. Trauràs molt profit de la interacció amb grups de treball o d’activitats. I tindràs la sort que els teus amics et motivaran i t’ajudaran a arribar els teus propòsits.

Gèminis. L’important és que dirigeixis la teva ment cap a la consecució dels teus objectius, malgrat que hi hagi qui et posi pals a les rodes. Mira cap al futur i no al passat.

Càncer. T’expressaràs d’una manera tan coherent i sàvia que els altres valoraran enormement les teves idees, Càncer. Rebràs notícies de l’estranger, potser una visita que no esperes.

Leo No perdis l’oportunitat d’evolucionar en el teu treball, ja que és un moment molt propici per això. Estaràs més despistat i oblidadís. No estarà de més consultar la teva agenda.

Verge. Et mostraràs molt servicial, Verge, i voldràs ajudar els altres en les seves dificultats. Amb la família hi haurà alguns malentesos que no aniran a més si els aclareixes a temps.

Balança. Fes més atenció a la salut i la feina, ja que la deixadesa et podria portar algun problema. Hauràs de renunciar a un objectiu per aconseguir-ne d’altres de més prometedors.

Escorpí L’excés de susceptibilitat podria entorpir el gaudi d’aquest dia tan productiu en molts sentits, especialment en la relació amb els teus éssers estimats i la creativitat.

Sagitari. Ho veuràs tot des d’una perspectiva molt positiva i estaràs bé amb tu mateix, però sobre alguns assumptes importants és possible que no siguis prou objectiu.

Capricorn. Expressaràs el que penses amb claredat i al mateix temps amb sensibilitat. Disfrutaràs molt de les converses i de la relació amb els teus companys, però sigues més discret.

Aquari. Aprofita l’energia favorable per donar una empenta al teu treball millorant les teves aptituds, potser a través d’un reciclatge. En l’àmbit econòmic, no confiïs en els camins fàcils.

Notícies relacionades

Peixos. Tornarà la il·lusió en l’amor, tot i que és preferible que siguis prudent i no corris. No et deixis portar per les teves emocions i mostra’t fort davant els teus enemics o podran amb tu. 

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop