HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, dimecres, 29 de gener del 2020

horoscopo-ok

horoscopo-ok

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop de dimecres, 29 de gener del 2020. El mètode de predicció està basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

Àries. És possible que et sentis desanimat i en baixa forma, àries. Potser t’has exigit massa i ara veus que no arribes a tot. Relaxa’t i descansa, i recobraràs la confiança.

Taure. No és el moment per fer el primer pas en cap assumpte, estigui relacionat amb la feina o amb la vida personal. No donis res per descomptat i desconfia de les teves percepcions.

Bessons. Ves amb compte perquè podries ser víctima d’un engany o una traïció. Estarà sobretot relacionat amb la teva vida professional. Evita arribar a acords i firmar contractes.

Càncer. La culpa no porta a res, càncer, així que abandona-la i mira què pots fer per solucionar les coses. És important que segueixis endavant amb energia i confiança en tu mateix.

Leo. Desconfia del que sembla ser tan bo per ser veritat, i de les persones meravelloses que semblen no tenir defectes. Aprofita el dia per crear, ja que estaràs molt inspirat.

Verge. No deixis que els teus temors et dominin, i si necessites ajuda per continuar, demana-la. Els assumptes familiars et semblaran confusos i necessitaràs temps per ordenar les teves idees.

Lliura. És possible que t’hagis de defensar d’algunes crítiques i xafarderies. De la informació que t’arribi, no te’n fiïs i busca per tu mateix la veritat. Ara sigues molt assertiu.

Escorpió. Els assumptes financers requeriran més sentit pràctic, escorpió. Les accions impulsives tindran les seves conseqüències, així que mira de controlar-te i ser més pacient.

Sagitari. Aparta els sentiments negatius i centra’t en el que estigui a la teva mà. Avui, el millor serà canalitzar la teva imaginació en projectes creatius i la teva sensibilitat a ajudar d’altres.

Capricorn. Organitza’t aquesta jornada de manera que no hagis de fer gaires esforços i gastar tota la teva energia, ja que el teu poder de recuperació no és tan fort en aquests moments.

Aquari. Algun dels teus objectius no ha sigut planificat de la manera correcta, i si no el revises, no tirarà endavant. Et sentiràs decebut per un amic, farà una cosa que et farà mal.

Notícies relacionades

Peixos. No iniciïs projectes ni prenguis decisions relacionades amb la feina, peixos. Avui la confusió regnarà, i necessitaràs temps i perspectiva per veure les coses amb claredat.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop