HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, dijous 26 de març del 2020

horoscopo-ok

horoscopo-ok

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop del dijous 26 de març. El mètode de predicció està basat en la posició dels astres en el moment del naixement

Àries. La Lluna en Taure fa que tot vagi a un ritme més lent de l’habitual, i et convida a estar més present i disfrutar dels petits moments de plaer que et doni el dia.  

Taure. Hauràs de fer un esforç per no caure en estats d’ànim baixos. Pensa quines coses disfrutes fent i programa’t el dia per tenir temps per dedicar-t’hi. 

Gèminis. És un bon dia per a la introspecció, la meditació, la reflexió i l’anàlisi. La música relaxant o clàssica, la poesia o la cura de les teves plantes t’ajudarà a estar en tu. 

Càncer. Xerrar amb un dels teus amics dissiparà els teus dubtes respecte a algun assumpte que et preocupa i et reconfortarà. No siguis gaire exigent amb el teu entorn, Càncer, abaixa les teves expectatives. 

Leo. Et sentiràs limitat per una persona poc tolerant, i només el sentit de l’humor aconseguirà encarrilar la situació. Vigila com menges, embotir-te de menjar et provarà fatal. 

Verge. Necessites distreure’t i fer una cosa diferent. Potser, veure una pel·lícula d’un gènere que no sols veure, cuinar una nova recepta o iniciar un nou pla d’entrenament. 

Balança. Si treballes, tens davant de tu un dia exigent en què donaràs el millor de tu mateix. Cuida les teves emocions i fes alguna cosa per sentir-te millor, com parlar amb algú de confiança. 

Escorpí. El tracte amb la família es farà més difícil, i pensa a armar-te de paciència i comprensió. Si tens parella, no descuidis aquests petits detalls que signifiquen tant. 

Sagitari. Seràs molt treballador, i tant si ets en el teu lloc de treball o a casa, faràs molt. Les tasques que millor se’t donaran són les que requereixin concentració i paciència. 

Capricorn. La faceta afectiva serà la més important per a tu. Ser a prop d’alguna manera, presencial o via internet amb els teus éssers estimats et farà sentir bé i t’alegrarà el dia. 

Aquari. Seràs més sensual, Aquari, i gaudiràs intensament d’un perfum, una carícia o del tacte de teixits suaus. Pararàs més atenció als assumptes familiars i de la llar. 

Notícies relacionades

Peixos. Malgrat que en alguns moments t’envairan pensaments negatius, aniràs parant-los i et mostraràs serè. Alguns amics o familiars acudiran a tu a la recerca de pau. 

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop