HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, dimarts 15 de gener del 2019

Consulta la predicció en l'amor, feina i salut de tots els signes del zodíac: Àries, Taure, Gèminis, Càncer, Leo, Verge, Balança, Escorpí, Sagitari, Capricorn, Aquari i Peixos

horoscopo

horoscopo

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop del dimarts 15 de gener del 2019, el mètode de predicció basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

Àries. El millor és ser prudent, pacient i deixar que les coses es facin al seu ritme, sense apressar ningú ni impacientar-se pels resultats. Organitzaràs molt bé la teva economia.

Taure. Mostraràs molta responsabilitat i sentit del deure, la qual cosa farà que la gent compti amb tu. Els teus sentiments estan avui a flor de pell i sabràs donar-los una sortida creativa.

Gèminis. Queda’t amb les coses positives que et succeeixen i deixa de banda les negatives. Així seguiràs endavant amb més forces. Avui, protegeix-te de les persones que només volen aprofitar-se de tu.

Càncer. És possible que et retrobis amb amics que fa temps que no veus. No actuïs sol, uneix-te a un grup o busca el recolzament de companys o amics per aconseguir les teves metes.

Leo. No t’afectaran els problemes que es presentin i els manegaràs amb responsabilitat i constància, analitzant els detalls. Hauràs de fer-te càrrec d’alguns assumptes aliens.

Verge. És un bon dia per a l’aprenentatge, perquè, a més de voluntat, hi haurà capacitat d’assimilació del que s’estudiï. A casa teva no divaguis i sigues molt clar.

Balança. Seràs capaç de fer canvis importants en aquells assumptes que no funcionen com haurien de funcionar. La teva objectivitat també serà de gran ajuda per a algú que ho està passant malament.

Escorpí. Faràs el que estigui al teu abast per tenir bones relacions amb els altres, però no et callaràs res, seràs molt clar i, alhora, acurat. Respecte als diners, sigues prudent.

Sagitari. Aprofitaràs el dia per organitzar la feina i pararàs atenció a les oportunitats de millora que es presentaran. A més, tindràs més disciplina per cuidar la teva salut.

Capricorn. Vols més compromís en l’amor i estàs disposat a oferir-lo. Si tens parella, és hora d’aclarir certes coses que no us deixen avançar i d’aprendre dels errors.

Aquari. Intentaràs sentir-te còmode al treballar, bé sigui canviant alguna cosa del mobiliari o reajustant la manera d’enfocar les teves tasques. ‘Sense pressa però sense pausa’ serà el lema per avui.

Notícies relacionades

Peixos. És el moment de fer una trucada a l’amic o familiar de qui fa temps que no saps res i tant recordes. Posa’t al dia de les coses que t’han quedat per dir.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop