HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, dissabte 12 de gener del 2019

Consulta la predicció en l'amor, feina i salut de tots els signes del zodíac: Àries, Taure, Gèminis, Càncer, Leo, Verge, Balança, Escorpí, Sagitari, Capricorn, Aquari i Peixos

horoscopo

horoscopo

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop del dissabte 12 de gener del 2019, el mètode de predicció basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

Àries. Passaràs un dia formidable, molt actiu, amb diversió i bona energia. El millor serà sortir de casa i explorar nous llocs. També les activitats culturals t’agradaran.

Taure. Discerneix entre quines activitats són bones per a tu i quines no. No facis res que no vulguis per complaure i pensa més en tu. T’ho passaràs bé disfrutant de l’art.

Gèminis. La vida social s’anima i cultivar l’amistat serà en aquesta jornada el més important, ja sigui quedant amb els amics o anant a algun acte social per conèixer gent nova.

Càncer. És un bon dia per comprar-te roba i coses que embelleixin i millorin la teva imatge. Avui estaràs molt actiu i t’agradarà liderar el teu grup d’amics i la teva família.

Leo. Serà un bon pla passar aquest dia amb algú especial. Estaràs romàntic i encantador en l’amor. Els viatges seran divertits i plens d’acció i aventura.

Verge. Si vols canviar coses a casa, la decoració o l’organització, fes-ho avui. Seràs ràpid i ho faràs amb gust. Deixa’t portar per la intuïció per saber en qui has de confiar.

Balança. És un dia de molta activitat social i de retrobaments amb amistats o familiars. Amb la parella, la sinceritat serà molt important perquè la relació vagi per bon camí.

Escorpí. Després d’atendre les obligacions de dissabte, prioritza la salut i troba maneres de millorar-la passar-t’ho bé alhora: exercici, massatge, aire pur, menjar sa... 

Sagitari. T’envoltaràs de gent divertida i t’ho passaràs molt bé. Disfrutaràs molt d’estar amb els teus fills. En l’amor, pots conèixer algú especial que desperti el teu interès.

Capricorn. Organitzar alguna trobada familiar o amb els amics a casa és una bona opció per entretenir-te avui. Això sí, procura no parlar de temes que puguin generar polèmica.

Aquari. T’agradarà fer treballar el cap amb la lectura, l’estudi, fent crucigrames o escoltant una conferència. També, sortir de casa i fer un viatge.

Notícies relacionades

Peixos. Estaràs molt alegre i amb ganes de socialitzar i passar-ho bé. Perdràs l’interès ràpidament si no t’estimula el que facis, així que buscaràs fins que trobis el pla ideal.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop