HORÒSCOP DIARI

Horòscop del 14 d'octubre del 2018

Consulta la predicció en l'amor, feina i salut del teu signe del zodíac

horoscopo

horoscopo

2
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop del diumenge 14 d’octubre del 2018, el mètode de predicció basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

l’horòscop d’altres dies

Àries Saps que fer exercici et prova i, si és a la naturalesa, avui el disfrutaràs molt més. No és un bon moment per estar sol, sinó per compartir amb altres persones.

Taure. Avui predominarà el desig d’aventura i acció, sempre en la seva justa mesura. La faceta afectiva et donarà moltes satisfaccions perquè sabràs com fer sentir bé els altres.

Gèminis. No et faltaran idees per passar el dia: lectura, trobades, sortides, activitats culturals... disfrutaràs de qualsevol pla. Només t’has de cuidar de tenir temps per descansar.

Càncer. És un bon dia per relaxar-se i disfrutar més dels teus sentits. Fer-te un bany aromàtic, observar les flors o assaborir un bon menjar serà suficient per sentir-te bé.

Leo. L’excés d’activitat podria esgotar les teves forces, que normalment són moltes. Però avui hauries de trobar una harmonia entre acció i descans. Pren-te el dia amb calma.

Verge. Ets molt servicial i estàs per tothom, però no t’oblidis de tenir moments de solitud en què dedicar-te a les teves aficions preferides per trobar-te bé amb tu mateix.

Balança. Bon dia per comunicar-te, contactar amb qui desitges veure i no perdre l’oportunitat d’una cita. Estudiar, tafanejar per internet o llegir seran activitats amb les que disfrutaràs.

Escorpí. Et mostraràs sol·lícit i protector però també voldràs sentir-te més lliure, per la qual cosa reservaràs un temps de solitud per a tu. No necessites fer molt, però sí estar a gust.

Sagitari. La companyia dels teus bons amics serà un bàlsam per a tu aquest sensible dia. Amb la resta de la gent, no provis de defensar les teves opinions o et desgastaràs inútilment.

Capricorn. En lloc d’obsessionar-te amb el que consideres correcte, et convé prendre una actitud més flexible, tolerant i deslligada. No forcis res i deixa que les coses passin.

Aquari. Tot i que et sentiràs feliç amb tal que tinguis la llibertat de fer el que ara et ve de gust, també serà un dia formidable per compartir-lo amb els teus amics de més confiança.

Peixos. El primer per a tu serà trobar-te en pau, i per això hauràs de ser més selectiu i escollir bé què fer i amb qui passar el dia. Així, en trauràs més profit.

L’horòscop elabora les prediccions a partir dels 12 signes del zodíac, et detallem les dates de naixement de cada un:

Àries: del 21 de març al 20 d’abril

Taure: del 21 d’abril al 20 de maig

Gèminis: del 21 de maig al 21 de juny

Càncer: del 22 de juny al 22 de juliol

Leo: del 23 de juliol al 22 d’agost

Verge: del 23 d’agost al 21 de setembre

Balança: del 22 de setembre al 22 d’octubre

Escorpí: del 23 d’octubre al 21 de novembre

Sagitari: del 22 de novembre al 20 de desembre

Capricorn: del 21 de desembre al 19 de gener

Aquari: del 20 de gener al 18 de febrer

Peixos: del 19 de febrer al 20 de març

A més, cada un dels signes zodiacals està sota la influència d’un element zodiacal específic. Aquests quatre elements són: aigua, foc, terra i aire.

Els signes d’aigua són: Càncer, Escorpí i Peixos

Els signes de foc són: Àries, Leo i Sagitari

Notícies relacionades

Els signes de terra són: Taure, Verge i Capricorn

Els signes d’aire són: Gèminis, Balança i Aquari

Temes:

Horòscop