HORÒSCOP DIARI

Horòscop del 10 d'octubre del 2018

Consulta la predicció en l'amor, treball i salut del teu signe del zodíac

horoscopo

horoscopo

2
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop de dimecres 10 d’octubre del 2018, el mètode de predicció basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

l’horòscop d’altres dies

Àries. Ets més emocional i prendràs les coses a la tremenda. Tingues-ho en compte o algú pròxim pagarà per això. Si tens parella, podràs fer que aquesta nit sigui molt especial.

Taure. No et faltarà coratge i determinació per enfrontar-te a les dificultats que se’t presentin, però no desaprofitis l’ajuda que algunes persones del teu entorn et brindaran.

Gèminis. Evita que altres persones exerceixin la seva influència sobre les teves decisions. Pensa en el que vols i ves-ho a buscar amb convicció. Ara bé, actua sense presses però sense pausa.

Càncer. La precipitació i l’exigència seran fatals per a la teva vida amorosa. Més que mai, has de saber esperar i escoltar. Si ets artista, avui tindràs un gran potencial creatiu.

Leo. En aquests moments et ve molt de gust estar tranquil i en pau, però per aconseguir-ho t’hauràs de controlar i no deixar que la conducta d’altres persones et tregui de polleguera.

Verge. Les converses amb els altres t’ajudaran a decidir-te. Avui t’agradarà expressar els teus sentiments, i això consolidarà les teves relacions afectives. A la feina evita discutir.

Balança. En l’amor, pots sentir que estàs donant més del que reps. Si és així, és el moment de trobar un equilibri més gran. Mostraràs molta creativitat i inspiració.

Escorpí. Trobaràs gent amb la qual tindràs molt en comú i amb qui passaràs moments agradables. El que has de vigilar és el mal geni i la impaciència que expressaràs a la teva llar.

Sagitari. Un temps d’introspecció t’ajudarà a veure els temes que et preocupen des d’un punt de vista més objectiu. Això t’ajudarà a alliberar-te de tensions i trobar solucions.

Capricorn. És un bon moment per fer qualsevol activitat que requereixi paciència, concentració i esforç. Tingues en compte el punt de vista de persones sàvies i experimentades.

Aquari. La precipitació i l’arrogància poden llançar per la borda els bons resultats en el terreny professional. Assegura’t de verificar la informació que manegues abans d’actuar.

Peixos. La millor manera d’afrontar el dia és amb responsabilitat, organització i disciplina. Després, ja tindràs temps per distreure’t i relaxar-te, però fes primer el que toca.

L’horòscop elabora les prediccions a partir dels 12 signes del zodíac, et detallem les dates de naixement de cada un:

Àries: del 21 de març al 20 d’abril

Taure: del 21 d’abril al 20 de maig

Gèminis: del 21 de maig al 21 de juny

Càncer: del 22 de juny al 22 de juliol

Leo: del 23 de juliol al 22 d’agost

Verge: del 23 d’agost al 21 de setembre

Balança: del 22 de setembre al 22 d’octubre

Escorpí: del 23 d’octubre al 21 de novembre

Sagitari: del 22 de novembre al 20 de desembre

Capricorn: del 21 de desembre al 19 de gener

Aquari: del 20 de gener al 18 de febrer

Peixos: del 19 de febrer al 20 de març

A més, cada un dels signes zodiacals està sota la influència d’un element zodiacal específic. Aquests quatre elements són: aigua, foc, terra i aire.

Els signes d’aigua són: Càncer, Escorpí i Peixos

Els signes de foc són: Àries, Leo i Sagitari

Notícies relacionades

Els signes de terra són: Taure, Verge i Capricorn

Els signes d’aire són: Gèminis, Balança i Aquari

Temes:

Horòscop