HORÒSCOP DIARI

Horòscop del 9 d'octubre del 2018

Consulta la predicció en l'amor, feina i salut del teu signe del zodíac

horoscopo

horoscopo

2
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop del dimarts 9 d’octubre del 2018, el mètode de predicció basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

l’horòscop d’altres dies

Àries. Avui has de ser molt caut en les teves relacions professionals i personals. No et deixis endur pel geni i no entris en lluites de poder, que no t’aportaran res de bo.

Taure. Els problemes pràctics pot ser que empitjorin durant aquest dimarts. Potser estàs actuant d’una manera que no serveix per solucionar res i ara hauries de revisar les teves accions.

Gèminis. Necessitaràs més moments de diversió i de plaer. En l’amor, no pots pretendre que no passa res i continuar igual. És hora de canviar perquè la relació millori.

Càncer. Estaràs molt sensible i pensaràs més en el passat, del qual està bé que agafis el que és bo i deixis anar el ressentiment. I, si tens una cosa de què vols parlar, fes-ho ara.

Leo. Pots fer mal a d’altres amb les teves paraules. És possible que tinguis raó, però hauries de mesurar el que dius per no penedir-te’n després. Avui t’assabentaràs de coses que ignoraves.

Verge. Entre desconfiar i creure a cegues hi ha un punt mitjà, i aquest és el que ara has de trobar. No és bona idea invertir ni gastar gaires diners, si pots, espera una mica.

Balança. Estaràs molt sensible i tot t’afectarà més intensament. A casa, hi haurà tensió i és important que no afegeixis més llenya al foc. Prova de dialogar i entendre els altres.

Escorpí. Et costarà sentir-te a gust amb tu mateix, dones massa voltes a tot. Un temps de meditació o relaxació t’ajudarà a millorar l’ànim i a prendre decisions.

Sagitari. No donis per descomptat que els altres t’entendran, és millor que els diguis clarament què penses i què és el que n’esperes. Un amic necessitarà que li donis un cop de mà.

Capricorn. T’interessa ser molt discret, a més d’humil, dialogant i tolerant. És possible que renunciïs a un vell objectiu que et costa aconseguir, però obriràs la porta a nous.

Aquari. Proposa’t metes més petites que et siguin més fàcils d’aconseguir. De vegades, et quedes amb unes idees fixes i et tornes tossut. Avui et convé posar-les en dubte.

Peixos. Pensa a fer canvis radicals en el que no està funcionant bé en la teva vida, no esperis més. Analitza què és el que tu pots fer i posa-t’hi.

L’horòscop elabora les prediccions a partir dels 12 signes del zodíac, et detallem les dates de naixement de cada un:

Àries: del 21 de març al 20 d’abril

Taure: del 21 d’abril al 20 de maig

Gèminis: del 21 de maig al 21 de juny

Càncer: del 22 de juny al 22 de juliol

Leo: del 23 de juliol al 22 d’agost

Verge: del 23 d’agost al 21 de setembre

Balança: del 22 de setembre al 22 d’octubre

Escorpí: del 23 d’octubre al 21 de novembre

Sagitari: del 22 de novembre al 20 de desembre

Capricorn: del 21 de desembre al 19 de gener

Aquari: del 20 de gener al 18 de febrer

Peixos: del 19 de febrer al 20 de març

A més, cada un dels signes zodiacals està sota la influència d’un element zodiacal específic. Aquests quatre elements són: aigua, foc, terra i aire.

Els signes d’aigua són: Càncer, Escorpió i Peixos

Els signes de foc són: Àries, Leo i Sagitari

Notícies relacionades

Els signes de terra són: Taure, Verge i Capricorn

Els signes d’aire són: Gèminis, Balança i Aquari

Temes:

Horòscop