HORÒSCOP DIARI

Horòscop del 8 d'octubre del 2018

Consulta la predicció en l'amor, feina i salut del teu signe del zodíac

horoscopo

horoscopo

2
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop del dilluns 8 d’octubre del 2018, el mètode de predicció basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

l’horòscop d’altres dies

Àries. És molt important que en comptes de voler controlar els altres, intentis motivar-los d’alguna manera perquè cooperin amb tu. Confia en el teu carisma i en el teu lideratge innat.

Taure. La feina d’avui sortirà amb esforç i paciència, però les teves idees fixes sobre com s’ha de fer no t’ajudaran. Hauries d’obrir la ment al canvi i provar mètodes nous.

Gèminis. Durant les primeres hores del matí el teu ànim serà més baix i et sentiràs més negatiu. Més tard, t’animaràs i t’agradarà disfrutar de les aficions i dels amics.

Càncer. No et sentis tan culpable pel que passa i prepara’t per fer els canvis que creguis necessaris. Tindràs la capacitat de transformació, la força i l’energia que necessites.

Leo. Sembla que tindràs un dia molt mogut. Entre contestar missatges, fer alguns encàrrecs i mantenir aquelles converses necessàries, et passarà el temps ràpidament.

Verge. Avui tens moltes coses a fer i lluitaràs perquè les coses surtin de la millor manera possible. Però no t’exigeixis tant, de vegades no tot depèn de tu i s’ha d’acceptar.

Balança. Tot i que no rebis tot el recolzament que creus que necessites, sabràs espavilar-te de forma totalment independent, i tindràs un dia molt creatiu, vivaç i productiu. Enhorabona.

Escorpí. Veuràs les coses pitjors del que són, i està bé que les analitzis d’una altra manera, sense la influència del teu estat anímic. Així, manifestaràs la teva potent energia transformadora.

Sagitari. Tot i que amb algunes dificultats, treballaràs molt bé en equip i les teves bones idees inspiraran a tothom. No barregis l’amistat amb els diners ni esperis massa dels amics.

Capricorn. No et preocupis tant pel que pensen els altres de tu, és una pèrdua de temps i ara no pots malversar-lo, el necessites per impulsar els teus projectes laborals.

Aquari. Estàs preocupat per alguns assumptes, però no deixaràs que això et paralitzi. Al contrari, tindràs molta energia física i mental i una gran capacitat de treball.

Peixos. L’energia dels altres et pot influir, així que busca la companyia de gent amable i allunya’t de les persones negatives i envejoses. Ja veuràs que et sentiràs molt millor només amb això.

L’horòscop elabora les seves prediccions a partir dels 12 signes del zodíac, et detallem les dates de naixement de cada un:

Àries: del 21 de març al 20 d’abril

Taure: del 21 d’abril al 20 de maig

Gèminis: del 21 de maig al 21 de juny

Càncer: del 22 de juny al 22 de juliol

Leo: del 23 de juliol al 22 d’agost

Verge: del 23 d’agost al 21 de setembre

Balança: del 22 de setembre al 22 d’octubre

Escorpí: del 23 d’octubre al 21 de novembre

Sagitari: del 22 de novembre al 20 de desembre

Capricorn: del 21 de desembre al 19 de gener

Aquari: del 20 de gener al 18 de febrer

Peixos: del 19 de febrer al 20 de març

A més, cada un dels signes zodiacals està sota la influència d’un element zodiacal específic. Aquests quatre elements són: aigua, foc, terra i aire.

Els signes d’aigua són: Càncer, Escorpió i Peixos

Els signes de foc són: Àries, Leo i Sagitari

Notícies relacionades

Els signes de terra són: Taure, Verge i Capricorn

Els signes d’aire són: Gèminis, Balança i Aquari

Temes:

Horòscop