HORÒSCOP DIARI

Horòscop del 21 de setembre del 2018

Consulta la predicció en l'amor, la feina i la salut del teu signe del zodíac

horoscopo

horoscopo

2
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop de divendres 21 de setembre del 2018, el mètode de predicció basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

horòscop d’altres dies

Àries. Tot i que et ve de gust estar amb gent, no perdis energia en converses superficials i para més atenció als detalls del que estiguis fent, perquè seran importants.

Taure. A la feina, tens l’oportunitat de resoldre situacions del passat que bloquegen el teu progrés. Aprofita aquest dia per aclarir la teva actitud respecte a qualsevol tema.

Gèminis. El diàleg t’ajudarà a solucionar qualsevol dificultat que tinguis amb la teva família. Ara no vulguis acaparar tant i no t’oblidis de tenir un temps de lleure per relaxar-te.

Càncer. En molts casos tens raó, però accepta les opinions contràries, ja que són tan vàlides com les teves. És un bon dia per fer gestions i aquestes trucades pendents.

Leo. Bon dia per trobar maneres d’augmentar la teva eficàcia a la feina. Si has de firmar un contracte, mira’t la lletra petita i assegura’t que defineix exactament el que vols.

Verge. Tot i que la teva ment serà ben desperta, és possible que et dispersis pel desig d’arribar a tot, per això et convé definir les teves prioritats. En salut, evita els excessos.

Balança. Troba un moment per relaxar-te o meditar, això t’ajudarà a parar la teva ment i a centrar-te en el que t’interessa. Avui seràs més capritxós i gastaràs més diners.

Escorpí. Mantén-te alerta a les idees que et vinguin a la ment, perquè moltes seran productives. És un bon dia per compartir temps amb la teva família i per idear plans de futur.

Sagitari. Hi haurà molta comunicació i acció durant aquesta jornada. Estaràs molt ocupat enviant i contestant missatges i trucades, i hauràs de prendre algunes decisions importants.

Capricorn. Si has de discutir sobre algun assumpte important, fes-ho avui, perquè seràs molt comprensiu amb les idees de l’altre i sabràs esgrimir els teus arguments.

Aquari. Tindràs la capacitat d’analitzar en profunditat qualsevol tema i veure com solucionar-lo. Les teves emocions estan a flor de pell i prendràs tot de forma excessivament personal.

Peixos. Avui podràs parlar de qualsevol dificultat que hi hagi en les teves relacions laborals i personals, i si et mantens amb la ment oberta, arribareu a una entesa.

L’horòscop elabora les seves prediccions a partir dels 12 signes del zodíac, et detallem les dates de naixement de cada un:

Àries: del 21 de març al 20 de abril

Taure: del 21 d’abril al 20 de maig

Gèminis: del 21 de maig al 21 de juny

Càncer: del 22 de juny al 22 de juliol

Leo: del 23 de juliol al 22 d’agost

Verge: del 23 d’agost al 21 de setembre

Balança: del 22 de setembre al 22 de octubre

Escorpí: del 23 d’octubre al 21 de novembre

Sagitari: del 22 de novembre al 20 de desembre

Capricorn: del 21 de desembre al 19 de gener

Aquari: del 20 de gener al 18 de febrer

Peixos: del 19 de febrer al 20 de març

A més, cadascun dels signes zodiacals es troba sota la influència d’un element zodiacal específic. Aquests quatre elements són: aigua, foc, terra i aire.

Els signes d’aigua són: Càncer, Escorpí i Peixos

Els signes de foc són: Àries, Leo i Sagitari

Notícies relacionades

Els signes de terra són: Taure, Verge i Capricorn

Els signes d’aire són: Gèminis, Balança i Aquari

Temes:

Horòscop