HORÒSCOP DIARI

Horòscop del 12 de setembre del 2018

Consulta la predicció en l'amor, treball i salut del teu signe del zodíac

horoscopo

horoscopo

2
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop de dimecres 12 de setembre del 2018, el mètode de predicció basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

l’horòscop d’altres dies

Àries. No perdis el temps en lluites de poder i centra’t en el que tu vols aconseguir. En aquests moments és a les teves mans millorar en la faceta professional. Endavant.

Taure. Et costarà arribar a acords per falta d’adaptabilitat, però als que arribis seran justos i realistes, a més d’estables. Evita donar-li voltes a les coses o et tensaràs.

Gèminis. No vulguis tenir sempre la raó ni li donis tanta importància a les petites coses. Ves més enllà. Si has de fer alguns canvis, és el dia ideal per dur-los a terme.

Càncer. Desfés-te del ressentiment perquè tens l’oportunitat de deixar el passat i començar de nou. Tingues clars els teus objectius perquè tindràs una gran força de voluntat per assolir-los.

Leo. Més que quedar-te pensant i analitzant en excés, avui serà millor que actuïs. D’aquesta manera, t’ho passaràs molt millor i gestionaràs les situacions familiars amb èxit.

Verge. Tot i que hauries de tenir més paciència, actuaràs amb més efectivitat, naturalitat i amb gran determinació. Les teves paraules ajudaran a guarir ferides i a reconstruir les relacions.

Balança. Si no et deixes portar per les emocions, veuràs com corregir els errors que comets en la relació amb la teva família. Avui serà un bon dia per a les compres referents a la llar.

Escorpí. La teva ment tindrà gran poder en la teva manera d’actuar i seràs capaç de pensar positivament i constructivament. Amb la família, combina la paciència amb l’afirmació de les teves idees.

Sagitari. T’adonaràs que estàs madurant professionalment. Enhorabona. Serà fàcil expandir-te i millorar en aquesta àrea de la teva vida. Creixerà la confiança amb una de les teves amistats.

Capricorn. Tens l’oportunitat de redreçar certes situacions professionals que et generaven frustració i tensió. Amb alguns amics, has d’acceptar que teniu valors diferents.

Aquari. Aquest serà un dia excel·lent per desenvolupar alguns projectes, siguin professionals o personals. També, aprofundiràs en la relació amb les teves amistats i amb la teva parella.

Peixos. Motivaràs els altres a anar darrere els seus objectius. Sabràs quines paraules utilitzar, a més que irradiaràs molta confiança. Ara, no t’impacientis pel que encara no arriba.

L’horòscop elabora les prediccions a partir dels 12 signes del zodíac. Et detallem les dates de naixement de cada un:

Àries: del 21 de març al 20 de abril

Taure: del 21 d’abril al 20 de maig

Gèminis: del 21 de maig al 21 de juny

Càncer: del 22 de juny al 22 de juliol

Leo: del 23 de juliol al 22 d’agost

Verge: del 23 d’agost al 21 de setembre

Balança: del 22 de setembre al 22 de octubre

Escorpí: del 23 d’octubre al 21 de novembre

Sagitari: del 22 de novembre al 20 de desembre

Capricorn: del 21 de desembre al 19 de gener

Aquari: del 20 de gener al 18 de febrer

Peixos: del 19 de febrer al 20 de març

A més cada un dels signes zodiacals es troba sota la influència d’un element zodiacal específic, aquests quatre elements són: aigua, foc, terra i aire.

Els signes d’Aigua són: Càncer, Escorpió i Peixos

Els signes de Foc són: Àries, Leo i Sagitari

Notícies relacionades

Els signes de Terra són: Taure, Verge i Capricorn

Els signes d’Aire són: Bessons, Balança i Aquari

Temes:

Horòscop